Igår avtäcktes #Star Wars: Battlefront med en trailer som visar vad motorn går för. FZ:s Tobias Garsten var på plats i Anaheim, USA när det hände, och hans intryck kan du läsa om i vår matiga förhandstitt.

För att komplettera med ytterligare information om det kommande storspelet är det bara att rikta blicken mot Niklas Fegraeus Twitter-flöde. Han är design director för spelet och svarade under gårdagen på ett lass frågor.

Bland annat får vi veta att Playstation 4- och Xbox One-versionerna av spelet siktar på en bilduppdatering på 60 fps. Det kommer också finnas split-screen för de som vill spela lokal co-op, detta i ett spelläge som kallas för missions och går att spela mot bots.

Den ursprungliga trilogin är fokuset för spelet som kommer ha mer än åtta kartor vid lanseringen (vilket antyder dlc-paket). Vi kommer kriga över fyra ikoniska planeter och ska kunna skräddarsy våra karaktärer för att passa den personliga spelstilen. Darth Vader och Boba Fett är bara de första utannonserade "hjältarna" som går att spela som – fler kommer avslöjas senare, och hur man spelar dem beror på vilket spelläge man befinner sig i.

Hoppa över till Fegraeus på Twitter för att lapa i dig alla detaljer.

Säg något som är positivt för konsumenten med positiv hype för ett spel. 19/04 Jag skrev "storleksordningen" och "när det flyger inom atmosfären". Verkar ju inte särskilt vanligt i någon Star wars-film att de använder rymdskeppen för strid mot marktrupper, iaf inte vad jag vet. Hade väl annars varit jäkligt mkt smartare i EP5 att... 19/04 För man måste ju flyga med full gas konstant eller? 19/04 Om man hade tänkt att X-wings och TIE-fighters skall slåss på samma karta som marksoldater så kanske det ger en fingervisning att en karta har olika "zoner", typ rymd, atmosfär och mark, alltså väldigt stora. Var ett tag sen jag nördade ner mig i Star... 19/04 OK!!! 19/04 Jag sa aldrig att spel är dyra. Jag sa att inom multiplayerfokuserade fps så har det på senaste tiden varit väldigt lite content för vad det kostar. Om man jämför med andra typer av spel. Och jo, antalet kartor är en jävligt bra fingervisning på hur myc... 19/04 En veckas mat för familjen (fru+2 barn) som jag ensam försörjer. 19/04 Håller med om att folk klagar väldigt mycket. Men är det bättre med mindre content för de som gillar Clone Wars eller? Du behöver ju inte ens lira det om de inte tvingar dig på det. Jag föredrar original Rebs vs Emp, ser inget problem med prequel i spel... 19/04 60 fps på konsol, grattis. Frågan e då vad dem kapat från PC-versionen? 19/04 QQ QQ QQ QQ _D Fan va gnäll redan :) Snacka om att folk antihypar.. "No prequel / clone wars content" -Bara en sån sak = winning 18/04
Skicka en rättelse