Sommaren är på ingång och det blir allt svårare att berättiga dyra inköp av datorkomponenter. #Nvidia gör det dock extremt svårt för oss att hålla i pengarna, de har nämligen sänkt priset på Geforce GTX 980.

I midnatt släppte de det nya monsterkortet Geforce GTX 980 Ti och passade där med på att sänka riktpriset för Geforce GTX 980. Sänkningen är från 549 till 499 dollar, något som även påverkar de svenska priserna. Kanske ger detta dig ett utmärkt tillfälle att uppgradera datorriggen lite?

För att 750w brukar stå som rekommenderat för 290x kort, beror ju förstårs på vilka övriga delar man har och vad det är för standard på nätagget osv. Men om man är osäker och inte vill riskera att överbelasta sitt system, minska livslängden på nätagget,... 02/06 Nvidia är dom som gör dom bästa korten enligt prestanda. Dom fokuserar på saker som ej används ofta och implementerar det i spel där dom får göra det för företaget, exempel som batman arkham där AMD kort ej fick använda AA. Dom kör fultaktiker för att... 02/06 Jag har börjat förstå att semantik är något av det du håller högst i livet. 02/06 Tycker nog gtx970 är det större fiaskot i PC världen på bra länge med den här 3,5Gb historien som jag hört iaf ...:D 02/06 Nog är det ett rätt stort fiasko att kortet har mer problem och stuttering än någon SLI/CF setup någonsin så fort minnet används mer än 3,5gb. 02/06 Fast nu tog du väl i så det kom en tesked i brallan? 90%?? Enligt steam är det knappa 52% nVidia-kort http://store.steampowered.com/hwsurvey?l=swedish har du lust att länka till din källa? EDIT: i min burk snurrar ett 970 för tillfället, men jag är obje... 02/06 Håller med.. MEN.. oavsett om tess-prestandan används onödigt eller bara går oanvänd är den ändå överlägsen på nvidias kort, (google om du tvivlar) men som sagt, knappt att tess används än så länge så det gör inte nån skillnad nu. (Tycker oxo att nvidia... 02/06 jag skulle lägga mellanskillnaden på ett 970 utan att blinka. alternativt vänta och se vad AMDs 300-serie bjuder på i pris/prestanda. 02/06 Funderar starkt på att uppgradera mitt 680, men känner dock ingen vidare press på att uppgradera. 02/06 Fortfarande långt över min prisklass. Jag tänkte köpa ett 960 till hösten vad tror ni om det? 02/06
Skicka en rättelse