#DayZ-mannen Dean Hall har skapat en ny spelstudio som arbetar på det nya spelet #Ion. Titeln avslöjades under Microsofts E3-konferens, men förutom själva namnet och en teaser-trailer (se nedan) så var det skralt med information. Nattens pc-konferens bjöd inte på några förödande informationsbomber, men Hall gav oss en gnutta mer information om projektet.

Ion är ett mmo-spel som utspelar sig i rymden, men det ska ändå inte jämföras med #Star Citizen eller #Eve Online. Vi ska få följa med in i rymdstationerna, och kameraperspektivet påminner om det i #Diablo-spelen.

När Hall fick frågan om vilken som är den "bästa buggen" (vilken fråga..) så svarade han att initialt när man klickade på en annan spelare så trillade alla organen ut. Eftersom det är ett spel med en bestående värld så kunde man därmed inte göra någonting när ens hjärna föll ut.

Den naturliga följdfrågan på den märkliga situationen blev om spelet har organsimulering. Och jo, det har det. Exakt vad det innebär vet vi inte, men det låter minst sagt intressant.

Via PC Gamer.