Ett nytt klipp från #Tom Clancy's The Division utökar våra kunskaper om spelets multiplayer-bataljer. De regisserade gameplay-sekvenserna får hyfsat ingående förklaringar som gör att vi förhoppningsvis klarar oss bättre i New York när det postapokalyptiska äventyret väl lanseras nästa år.

Gruppen med överlevare härjar runt i en så kallad Dark Zone där det är fritt fram för andra spelare att anfalla varandra. Den som inleder fighten blir flaggad som rogue agent – vilket innebär att de får ett pris på sina huvuden. Det blir ungefär så kaotiskt som man kan tänka sig, men det gäller att ha i åtanke att all loot man samlat på sig kan gå förlorad. Med andra ord kan det vara klokt att välja sina strider.

Ser grymt ut. Kan inte bestämma mig för om det blir att skaffa till PS4 eller PC, av det jag sett blir jag nog nöjd med båda så det blir till att luska ut om några man känner kommer skaffa det till någon plattform. 27/06 Gnäller bara för att en etta är där ist för en nolla ;) 19/06 Okej, det är nu uppenbart: spelföretag bör ALDRIG visa NÅGONTING av sitt spel innan spelet är färdigt. Nedgraderingsgnäll hit och dit, dra åt helvete med ert jävla gnäll. Ni gör antaganden som ingen vet om det ens stämmer - och det enda ni gör är gråta... 19/06 Tycker nästan det är mera synd att det fortfarande finns folk under 2015 som inte klarar av att personer har delade åsikter hahaha... Trodde det mest va 12-15 åringar som satt fast i det träsket fortf ^^ ... Jag menar majoriteten av folket här inne på... 19/06 http://www.gamersyde.com/hqstream_tom_clancy_s_the_division_e3_commented_walkthrough-34944_en.html LOSSLESS Orkar inte att först twitch sedan genom youtubes compressor. 19/06 du menar precis som watch dogs och the witcher 3? xD spelet ser ut att ha bra gameplay iaf, men ändå tråkigt :/ 19/06 Kan man inte blockera gnälliga användare än? 19/06 Skulle va kul att få se hur det ser ut på Pc nu , för jag antar att detta va Ps4-versionen . Men som sagt, ser riktigt kul ut ändå :) 18/06 Ubisoft som vanligt kör på episka downgrades och shaftar PC folket hårt i baken... synd som fan men ingen nyhet när det gäller detta folk *suck* Först va det Watch Dogs, Sen assasins creed unity, Nu är det Devision o rainbow 6 dom förstör totalt. Vad... 18/06 Kommer helt klart bli mitt nästa to-go-to lir tror jag. Längtar oerhört mycket. 18/06
Skicka en rättelse