I höst är det dags att återigen följa med Lara Croft på ett svindlande äventyr av den kyliga sorten. #Rise of the Tomb Raider släpps i november – men bara till Xbox One och Xbox 360. #Microsoft har förhandlat fram tidsexklusivitet, och versioner till andra format har det viskats om, men de har inte bekräftats. Förrän nu.

#Square Enix bekräftar att pc-versionen av spelet ska släppas "tidigt 2016". Desto värre blir det för Playstation 4-ägarna som får vänta i ett år på sin version, som släpps runt julhandeln 2016.

Via Polygon.

Tack till Spit för detta #nyhetstips!
World’s Fastest Indian = Citronträd Och Motorolja 25/07 Vem var det som föreslog fler svenska titlar i någon tråd. Gravplundrarens uppståndelse 25/07 Flopp 24/07 men fyfan! alltså någon veckas exklusivitet på DLC alt. ett släpp på en konsol vid julhandel och en nästa släpp Q1 året därpå kan väl vara gränsfall rimligt... Men att det ska börja skilja år mellan släppen är inte ok, MS börjar nog vara riktigt jävla... 24/07 Försökte nu hitta Twitter-inlägget. Möjligt att jag minns fel eller blandar ihop med ett annat spel. När det gäller Xbox-fans så är det bara läsa kommentarer på olika forum. Hittade en bild men var uppenbarligen falsk. https://a.disquscdn.com/uploads/me... 24/07 Jag vet inte om jag förstår din kommentar rätt, men Xbone får ju spelet i slutet av detta år i alla fall. 24/07 Själv känner jag ju mindre "lojalitet" gentemot utvecklaren då de valde pengar framför konsumenter och fans. Kan tänka mig att andra väljer "alternativa" inskaffningsmedel (tror jag hittade på ett ord där) medans jag själv kanske låter bli att skaffa... 24/07 Jag hatar att företag kan köpa tidsexklusivitet. Jag vet inte när det kommer till Xbone (om?), men jag blev rätt rädd när jag skummade genom nyheten först. Sen insåg jag att jag läste fel, och suckade av lättnad. Kommer ju utan tvivel köpa detta till... 24/07 http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20140813/nasta-tomb-raider-ar-bara-tidsexklusivt-till-xbox Augusti 2014. Har inte hört något efter det. 24/07 källor på det ? 24/07
Skicka en rättelse