1982 skickade NASA ut en tidskapsel i rymden i ett försök att hitta intelligent liv. Inuti kapseln fanns smakprov av vår kultur, däribland arkadspel som Donkey Kong, Pac-Man och Space Invaders. Utomjordingar hittar materialet, ser det som en krigsförklaring och invaderar vår planet i skepnad av våra klassiska spelhjältar.

Så lyder handlingen i Adam Sandlers senaste film Pixels, vars trailers fått minst sagt blandat bemötande i spelkretsar. Nu har filmen gått upp på biografer i Nordamerika, och av de första rapporterna att döma är det ganska trögt i kassaflödet.

23 miljoner dollar har Pixels dragit in första helgen, vilket Hollywood Reporter anser vara svagt för en film som visas på sommaren, har en bred målgrupp och många välkända skådespelare. Alla kostnader för att producera och marknadsföra filmen sägs uppgå till 110 miljoner dollar – en summa som filmen dock mycket väl kan nå upp till i slutändan.

Mer läsning om Adam Sandlers filmer och hur mycket pengar de genererat hittar ni i artikeln hos Hollywood Reporter.

Jag tyckte den var rätt usel. Bara en flod av gnäll som dessutom innhöll spoilers. Oavsett hur dålig rulle, spoilers i recension går fetfort. Nä, den här är mycket bättre i så fall: https://www.youtube.com/watch?v=cZWZQnboS7I 28/07 Massa jävla klag över adam sandler som slådis. håller delvis med då han kan va väldigt jävla oserriös och jobbig. Men en av dom bättre komedifilmerna är faktiskt gjoda med adam sandler som tex Anger management (inte serien), the longest yard och Grown... 28/07 Glad kille 28/07 Fasen vad du överdriver. Tycker att Happy Gilmore, Waterboy, Billy Madison och Little Nicky är bra filmer för att befinna sig i den moderna komedi genren. 28/07 Vet inte alltså, det var bara någonting som gjorde Happy Gilmore mindre av ett konstprojekt i självtortyr att titta på än resten av hans filmer. Det KAN mycket väl bero på att jag var yngre när jag såg den än de andra. Men jag skulle aldrig få för mig... 28/07 Den är ju precis lika dålig som alla andra hans filmer. :-) Vad är detsom urskiljer den från de andra? 28/07 Jag skulle säga att det är en överdrift att kalla Happy Gilmore för *bra*, men jag kan ge dig att till skillnad från Sandlers andra filmer att den inte var så dålig att den används på Guantanamo Bay som tortyrmetod mot Al-Qaida. Det är utan tvivel hans... 28/07 Är det bara jag som tycker att det ser ut som Brian Peppers på bilden? https://pbs.twimg.com/profile_images/751615547/pepper1.jpg 28/07 Minst hälften av filmens kostnad går till Adam Sandler och hans polares löner i vanliga fall. Adam gillar pengar och gemene man verkar uppskatta hans skrikiga, lätt förståndshandikapade stil som han antar i de flesta roller han spelar. Operaman från Sat... 27/07 Adam Sandler är så otroligt överdriven i nästan allt han är med i. Om jag minns rätt så var Happy Gilmore faktiskt bra. Jag tycker faktiskt bättre om Kevin James. Mall Cop 1 var inte så jättedålig, kanske för att han inte är överdriven. Jag tycker inte... 27/07
Skicka en rättelse