Den sanna tvåan efter tiotalet (!) semiuppföljare är vaninnigt populär.

Mobilspel i allmänhet och #Angry Birds i synnerhet väcker inte sällan starka känslor i spelvärlden. Megafenomen gör alltid det. Och när tvåan till sist släpptes efter diverse semiuppföljare, spin-offs och Star Wars-utflykter blev det förstås en rungande succé. Enligt utvecklaren #Rovio har över en miljon laddats ner på 12 timmar.

Skrytsiffror är alltid skrytsamma, men det gör de inte mindre imponerande. #Apple stämmer in i skrytet och berättar att spelarna tillsammans har tillbringat en miljon år med att spela Angry Birds.

Hearthstone. Du älskar det, men kan inte ens stava till det? 03/08 Jag installerade det, provade det, insåg att jag fått min dos av Angry Birds för några år sedan och avinstallerade det. Så visst har jag tankat ner det, men de kan inte riktigt räkna mig som en Angry Birds 2-spelare. 02/08 Finns vissa häftiga spel till mobilen. Upptäckte The World Ends With You häromdagen. Visst kostar det 120kr men fine by me, älskar spelet. Föredrar det faktiskt till mobilen över DS-Lite då det känns som ett spel bättre anpassat för en skärm än två. Fre... 02/08 Mjo, håller med, men jag är inte orolig för att det kommer betyda mindre av de spel vi njuter av idag. Att storbolag också klämmer ur sig något på "f2p"/mobil-marknaden kanske t.o.m är positivt...sneglar på t.ex Blizzard. Mer konkurrens gör förhoppnings... 01/08 Problemet är väl att det verkar börja locka de större spelföretagen också. (Jag tittar på dig, Konami (Och viss del på Bethesda också)) 01/08 bästa spelet till mobilen är heartstone 01/08 Undrar ändå hur många som installerade det för att "titta" på det och sedan inte spelar det mer eller redan har avinstallerat det. Visserligen är de alltid välgjorda, men känns ändå väldigt 2013. Förlorade intresset när jag såg hela "köpa liv"-konceptet... 01/08 Angry Birds 2 är ganska underhållande lite då och då så jag är inte förvånad. Jag har aldrig lagt pengar på F2P spel så för mig är det bara positivt att det är gratis. Man kan bara misslyckas 5gg sen måste man vänta på att man får mer liv och det kan... 01/08 Inte så konstigt, med tanken på att mobil spelare gillar F2P. 01/08 Hoppas på betyg från hon från Diablo 3 rescensionen. Eller inte alls. Båda går lika bra. 01/08
Skicka en rättelse