"Tvivlar på att det någonsin kommer hända", säger CD Projekt.

The Witcher-serien har växt sig större och större för varje ny del som släppts. Följden är självklart att nya spelare ständigt tillkommer, vilka blir nyfikna på de två spelen som släpptes innan #Wild Hunt. I synnerhet #originalet kan idag framstå som något stelt ur ett mekaniskt perspektiv. Ändå säger #CD Projekt Red att vi inte ska räkna med remakes.

Via Twitter berättar studions community lead, Marcin Momot, att han tvivlar på att vi kommer att få se nyversioner av de två första spelen. Å andra sidan: CD Projekt har redan lagt ner mycket tid på att putsa upp originalduon och släppt dem på nytt i "Enhanced Editions". Och undertecknad, som spelade om båda titlarna inför trean, kan med glädje meddela att de åldrats med värdighet, även om originalet idag förstås är tämligen stelt och gammalmodigt om vi ställer det bredvid Witcher 3.

Jag hoppas du fatta jag menade att smaken är som baken, DELAD xD. Aj shit. Vad fel det såg ut, såg ut som jag klanka ner på dig. Nej jag fatta att du inte tyckte det var dåligt, tråkigt och dåligt är så vitt jag vet iaf 2 olika saker ;). 17/08 Ja missförstå mig inte, det är inte dåligt på något sätt! Det hade kunnat vara bättre bara, och jag älskar hela serien och storyn i första spelet är på toppnivå, så att se en remake som gör allting perfekt hade varit något underbart för min del! Men det... 17/08 Jo smaken är helt klart som baken, jag gillade första spelets gameplay :-). Skulle kunna vilja se små förändringar, men i det stora hela så diggar jag det :-). 16/08 Det finns dock en anledning till varför jag hade velat se en remake av första Witcher - gameplay. Jag hade velat se en remake i Witcher 3s spelmotor där combat är mer åt Witcher 3 hållet. Stridssystemet i första Witcher var väldigt tråkigt. 16/08 Ja dom kan gå i hand med spelkåt, men om man inte kräver top notch grafik utan enbart spelglädje oavsett, så har man mer att välja på. Sen oh ja, det har åldrats väl, därav min största förundring över om ens frågan behövs 16/08 Det är inte ens en fråga om att vara grafikkåt eller spelkåt. De är inte två motsatser och de säger inte emot varandra. Bevis på den perfekta blandningen är Witcher 3. Men även första Witcher: Enhanced Edition ser snuskigt bra ut för att vara så gammalt... 16/08 Varför finns en denna fråga? Första spelets enhanced edition ser enligt mig helt klart godkänt ut grafiskt. Men men, jag tillhör ju skaran som inte är grafikkåt utan spelkåt 16/08 första ska tydligen vara gjord i neverwintermotorn så det blir nog att övergå till en helt ny motor vid remake, sorry om detta redan är sagt. 16/08 Kanske skall prova ettan igen då, jag slutade bara 2-3 timmar in i spelet när dom där "cursed" hundarna eller whatever dök upp överallt och jag saknade motivation. Grrr på random encounters. Jo absolut, och jag kan tycka att även om det går att upp-ress... 16/08 Ettan är fortfarande otroligt vackert på sina håll, tyvärr lider det av en seg första halva och udda stridssystem. Själv hade jag inget emot striderna och spelet blir erkligen bättre i kapitel 3-4. Kapitel ett är rätt kasst och jag tror många lägger av... 15/08
Skicka en rättelse