#Wildstar har, som så många andra mmo-titlar, gått och blivit free-to-play. Detta firades med en ursnygg trailer, men vad innehåller gratisversionen egentligen?

Medan du väntar på att servrarna stabiliseras (det har varit en del strul med det sedan nylanseringen) så kan du spana in den senaste trailern där community manager Tony Rey raljerar lite kring nyheterna. Till exempel att det du köper för riktiga pengar – mounts, kostymer och husdjur! – även går att handla för en valuta som du samlar när du spelar.

Besök officiella sajten för att testa Wildstar.

Okey, folks kommentarer gör mig riktigt intresserad, blir en nerladdning :-) 16/10 Sjukt roligt spel, med riktigt bra elder game 16/10 Om ni spelar, gå in i Options och ändra musinställningar till "Mouse lock". Måste säga att det gjorde spelet 100x bättre (enligt min mening). Varsågod! :D 16/10 Prestandan är toppen men det var lite problem med servrarna i början precis som i beta. Det har dock fixats ganska snabbt får jag nog säga, de har nyligen infört en ny serverstruktur som funkar bra nu. 15/10 Jag spelade i beta och några månader efter release, fick sluta pga. tidsbrist men har börjat spela igen (betalar månadsavgift). Jag tycker det är lika kul som när det var nytt, märker inga jättelika skillnader förutom att det känns lite lättare än jag... 15/10 Minns att prestandan var förjävlig i closed beta. Hurdan är den nu? 15/10 testade det men inget för mig, avinstallerade skiten. Kul dock för de som gillar det :-) 15/10 Var som sagt en rikgit kackig start när det blev F2P, de hade inte alls server-kapacitet för trycket.. Kan inte svara på hur hela spelet är än men älskar miljöerna, dungeonsen jag kört so far samt att combaten är snabb och kräver lite mer interaktion... 15/10 Har börjat spela detta sedan det blev F2P, visst har det vart serverstrul men inte så konstigt kanske. Tycker det är riktigt roligt, det är väldigt annorlunda från vanliga mmo så vissa saker är lite svårt att greppa, exempelvis vissa settler uppdrag ell... 15/10 Faktiskt mycket bättre nu så jag får ge dom en eloge för det. Trodde aldrig de kunde fixa det så mycket Har spelat när de kom ut och det var ett av de sämsta mmos jag hade spelat på alla nivåer förutom combat delen Nu är det riktigt roligt och man får... 15/10
Skicka en rättelse