I augusti utannonserade #Smite-utvecklarna #Hi-Rez Studios att de utvecklar en free-to-play-shooter. #Paladins är det ganska slätstrukna namnet som pryder upplevelsen där det gäller att försvara sin bas samtidigt som man krossar motståndarnas motsvarighet.

Nu är spelet i stängd beta. För att få inträde kan du antingen anmäla intresse på officiella sajten och hoppas på det bästa, eller köpa dig in via founder's pack. Två filmklipp nedanför berättar mer om betan och spelets klasser. Visst verkar det påminna en del om #Blizzards #Overwatch?

Och? Det som räknas är att man gillar det man spelar, inte om det är inspirerat av ett annat spel. Bara för man är först med en idé behöver man inte utföra den bäst. 19/11 Jag var enormt skeptiskt, tänkte inte lira det alls först men prövade det till slut i vilket fall. Vart glatt överraskad. Snålt med karaktärer att välja mellan och uppenbarligen i ett väldigt tidigt stadie speciellt i jämförelse med vad Overwatch har,... 18/11 Har spelat Battleborn Closed technical preview och det var inget vidare tycker jag ...... 18/11 Verkar kul som fan! Inte lika klaustrofobiskt som OW/BB, man kan fläska på fet FOV (d.v.s. det enda av de tre som verkar vara för PC först och främst), finns gott om utrymme för individuell skill med projektil-prediction och movement, osv. Köper't fanim... 18/11 Overwatch kan ju sägas kopiera TF2 ganska hårt. För att inte tala om warcraft och starcraft som en ända stor plagiatorgie. Men av dessa tre (overwatch, palladins, battleborn) så är det väl endast battleborn som verkar göra något annorlunda med spellägen... 18/11 Nu kommer alla Overwatch kopior efter man har gjort WoW kopior. 18/11 Var den känslan jag också fick, nu är det bara beta men miljöerna såg väldigt stela ut och saknade helt detaljer. 18/11 Och sjukt mycket bättre ;-) 18/11 Budget version av Overwatch. 18/11 Tycker mig se några designmässiga likheter... https://cdn0.vox-cdn.com/thumbor/JS-jYZHuCBJjgcLet5qy6-UTUT8=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/2439158/reinhardt-concept-16x9.0.jpg http://www.geeklegacy.com/wp-content/u... 18/11
Skicka en rättelse