Efter mycket om och men blev slutligen #Psychonauts 2 verklighet. Eller ja, en crowdfunding-kampanj till spelet för att vara exakt. #Double Fine Productions har tidigare fått kritik för att de slarvat med pengarna framförallt till #Broken Age, där de trots minst sagt överträffade ekonomiska förväntningar lyckades spräcka budgeten och fick dela upp äventyret i två delar.

Detta verkar dock inte påverka den nuvarande insamlingen nämnvärt. I en tweet meddelar Tim Schafer att de nått milstolpen 3 miljoner dollar. Med 12 dagar kvar på kampanjen verkar det troligt att de kommer nå målet på 3,3 miljoner dollar.

Relevant: https://www.youtube.com/watch?v=hFX0f_YUn1I Så jo, verkar som att han kan hantera pengar trotts allt ;) 04/01 Jag håller med dig, jag backade Broken Age och fick mitt spel plus en grym dokumentär om hur det går till bakom kulisserna. Inget spel lovades ens (det framgick redan i Kickstarter-videon) och för det lilla jag betalade hade det nästan räckt med dokumen... 01/01 Typ. Folk som pytsade in fick ett schysst äventyrsspel precis som utlovat, om än senare. Och det var mer än vad man lovades eller försäkrades om att få, vilket alltid är fallet vad gäller crowdfunding. Har sagt det många gånger men kör en gång till: Tro... 01/01 Får nästan bli att plocka upp första nu under steam rean 01/01 Som vanligt får en random mupp på YouTube göra det "speljournalister" borde ha gjort för länge sen. https://www.youtube.com/embed/645rgR1JoEQ 31/12 DS9 var visserligen inte Shafers projekt men det släpptes utan att få bottenbetyg. Broken Age fick toppbetyg överlag och i förhållande till vad de flesta betalade för spelet så fick de väldigt mycket för pengarna. Så ja, Tim Schafer levererar mer än vad... 31/12 Zymac, de flesta bryr som ett bra spel framför var pengarna tar vägen. 31/12 Så att ta ett kickstarterspel som är fundat till nästan 10 gånger efterfrågad summa och dela upp det i 2 för att man fått slut på pengar, släppa del 1 för att kunna finansiera del 2. är att alltid leverera. -gotcha Att påbörja ett kickstartat spel för... 31/12 Det gör han ju verkligen inte! Han överger ju project han håller på med och gör halvfärdiga spel. Kan inte hantera pengar för fem öre. 31/12 Han levererar alltid så det är värt pengarna, vilket inte alls är fallet med ganska många andra early accesstitlar och kickstarterprojekt. 31/12
Skicka en rättelse