Spelarna kräver att få kunna stänga av grafiska effekter men Valve har den fortfarande på sin fusklista.

#Counter-Strike: Global Offensive är inte det mest krävande spelet i världshistorien men med sin unga målgrupp är det många som inte har tillgång till några monsterdatorer. Därför är det förståligt att många försöker få fler fps.

En inställning som diskuterats friskt genom åren är mat_postprocess_enable som styr de olika postprocess-effekterna, såsom bloom och hdr, men den finns fortfarande på #Valves lista över potentiella fuskparametrar. Trots att denna inställning kan ha större inverkan än skuggkvalitén. Enligt en jämförande video kan man tjäna så mycket som 20 procent på vissa kartor.

Sen De-ranken började så känns det som om folk har börjat fuska mer.. Vet när man kollar i Overwatch så är det betydligt mycket mer uppenbara fuskare.. Typ aimbot, wallhack och sånt skit.. Brukar även kolla på gamla matcher man själv lirat efter en banw... 25/01 Det gör du, inte mycket men du gör det, ha en med 120 fps och en med 260 och spring sida vid sida han med 260 kmr springa snabbare inte mycket, men det märks tillräckligt för att göra skillnad. Samma sak gäller det updateringen utav framsen att du får... 15/01 Springer snabbare med högre fps? Jag hoppas att du skojar... 13/01 Instämmer med top-comment. Detta är helt klart superlöjligt, men så kommer posten direkt från reddit också så vad kan man förvänta sig. De flesta är nånstans i guldnova-ak-ranken och är amerikaner som hoppas kunna bli GE genom en liten fps-boost. Frågan... 13/01 Det kan se ut som folk fuskar när man är dålig på spelet ;) 13/01 För mig vet jag att folk klagar för att folk med liknande specs i datorn har högre fps och då börjar dom klaga för något borde vara felet för dom och vill luska ut vad det är, så som jag fattar menar dom ej att soelet flyter bättre utan att datorn bordr... 13/01 Har spelet samma motor som q3 eller? 13/01 Om man har stabil fps på ~200 så känns de som att de är input lagg någon annan stans i kädjan som är problemet. 13/01 Kolla på swec för ett tag sedan va där massor med kids som sökte crt skärm och ville ha mer fps. De la redan på ~200 fps. 13/01 Du har faktist ett stort övertag i proffs nivå.det uppdateras snabbare du springer snabbare bla. allt görs snabbare ju mer fps du har väldigt udda borde inte vara det är stor skillnad på 120 fps och 260 fps. 13/01
Skicka en rättelse