The Foreigner följer den kaxiga och kontroversiella spelaren Gregory "Idra" Fields.

#Starcraft 2 må ha sina glansdagar som e-sport bakom sig och även om de Sydkoreanska spelarna vann mest fanns det ett antal "utlänningar" som de kallades som försökte slå sig fram i den inhemska ligan GSL. En av dessa var Gregory "Idra" Fields som var lika hatad som älskad på grund av sin kaxiga attityd.

I dokumentären The Foreigner får vi följa hans strävan efter att bli den bästa under en turnering på hemmaplan år 2011 där fyra sydkoreaner mer eller mindre dominerade. Den har faktiskt vunnit flera priser, bland annat "Bästa korta dokumentär" på Las Vegas International Film Festival. Kanske inte lika kreddigt som den som hålls i Cannes men ändå en kvalitétsstämpel.

Instämmer helhjärtat i ovanstående inlägg- särskilt det där om att börja bli gammal! ;) Men om in SC2, som trots allt till och med de inte så insatta förmodligen kan rabbla upp som en e-sport (tillsammans med t.ex. Counter Strike) är "störst", vilken... 24/01 Har faktiskt inte följt spelet så mycket senaste åren men när jag följt från starten och en bit framåt så blev det bara färre och färre tittare. Men jag tycker blizzard fortfrande har skapat det här för sig själva med alla enligt mig stora misslyckande,... 24/01 Spelet är inte större än vad det är pga. Att det är för svårt för nybörjare att bli bra till skillnad mot lol.hon.hots osv. Detta sades själv av både Apollo och kaelaris som tyckte att det va synd. Men spelet i sig är lika roligt att kolla på även fast... 23/01 Var det bara jag som reagerade på "Följ med till tiden då spelet var den största e-sporten"? Var inte det typ igår? :D Och nej, jag har inget annat att skriva. Och ja, jag börjar tydligen bli riktigt gammal nu. 23/01 Man får aldrig någon självklar förklaring av Idra själv men det var uppenbart att han trodde att han förlorade den matchen och inte insåg att han låg så bra till. Jag kommer ihåg matchen när jag såg den live. MMA råkade tabba sig och sköt ner sig egna... 23/01 Sant, var väl trollande av er snarare än clickbait, så ber om ursäkt för det. :) Men tycker fortfarande inte det är okej att kalla Idra för en av de bästa zerg-spelarna någonsin, det triggar mig, liksom. 23/01 Och om du har missat så har blizzard kört WCS i några år . sen finns det Koreanska GSL,SSL Proleague och Dreamhack samt att BasetradeTV på twitch sänder matcher live nästan varje dag det finns mer Starcraft 2 mer än bara ladder att se än vad man har tid... 22/01 Pinsamt att inte ta i hand. 22/01 Oj vad killen utstrålar osäkerhet.. Hur gammal är han egentligen? 22/01 Sant, bra svar! 22/01
Skicka en rättelse