Hinn före premiären den 24 maj.

Gårdagens trailer från #Mirror's Edge: Catalyst imponerade så stort att vi glömde berätta att det vankas betatestning. Så bot och bättring nu: det vankas betatestning av Mirror's Edge: Catalyst innan spelet släpps i maj, och du kan nu anmäla intresse för att delta.

När betan äger rum vet vi inte i nuläget, men den är sluten och kommer köras på alla tre plattformarna (Windows, PS4, Xbox One). Ansöker gör du här, och gårdagens trailer har du nedan.

Dice och EA borde enbart inrikta sig på att göra trailers för det är dom duktiga på. 07/02 Alltför många fattar inte vara beta är. själv anmäler jag mig sällan till beta. Jag orkar helt enkelt inte sitta och rapporera buggar och fel osv. Inte för att majoriteten gör det heller, dom klagar på publika forum att vilket skitspel det är ist. Men... 06/02 Nja, numera är det tekniskt sett oftast bara en person som spelar betan, resten tror att de har fått spelet gratis och använder betaforum och buggrapporter till att klaga på falsk marknadsföring. 06/02 Nej, tack. Vill inte förstöra min romans till serien :) 05/02 Jag avvaktar faktiskt till hela spelet är ute. :) Det kan jag nog hålla mig inför. Har redan för mycket att göra ändå, haha. 05/02 Anmälde mig direkt, och svar fick jag på en gång, Tack Ivanhoe, du är en av dom mest kompetenta betatestare som vi stött på under alla dessa år i tjänst, vi tackar dig för att du deltar samt förbättrar vårat spel. Vi kommer även att skicka spelet gratis... 05/02 Gjorde det direkt efter trailern släpptes för PC. :) Har inte så mycket tid att spela på min PS4 för tillfället. Så lika bra att anmäla för datorn när jag konkar runt på den 24/7 pga studier (orkar helt enkelt inte starta min PS4 när jag kommer hem haha... 05/02 Anmälde mig till PS4 betan igår, får väl se om man blir inbjuden. 05/02 jag frågade denna fråga i Mirrors edge tråden från igår men ingen brydde sig att svara eller man fick arga svar .. så hoppas jag får en av platserna :) 05/02 Kändes mer som "Marknadsför oss på sociala medier så får du chansen att jobba gratis för oss". 05/02
Skicka en rättelse