#Dayz må ha varit först, men är numera långt ifrån ensam i den ständigt växande open world survival-genren. De ryska utvecklarna #Battlestate gör ett av de snyggare försöken i genren med sitt #Escape from Tarkov som beskrivits som ett paradis för vapenentusiaster. Och mer av den varan blir det i senaste utvecklardagenboken.

Klippet som ni ser nedanför visar upp 3D-modeller från spelet, och särskilt vapnen är väldigt detaljerade. Mer information finns på officiella sajten där det även går att förboka den storydrivna mmo-shootern.

Tack till Dunne775 för detta #nyhetstips!
Precis... Djäkligt tråkigt.. 22/03 Det är lite det som är problemet. T.ex. har vissa medier gått ut med begrepp som "DayZ Killer" när de snackar om Tarkov, vilket är helt fel då likheterna mellan de två bara ligger lite på ytan och då får folk helt fel intryck och går ut och förhandsboka... 22/03 Jag försöker undvika pre-order till 100% nuförtiden, men detta såg/ser verkligen bra ut. Jag trodde dock att det var som ett nytt S.T.A.L.K.E.R med SP och MP. Men, jag visste inte så mycket om det och hade tyvärr helt missat att det blir ett MMO... Jag... 21/03 Ja. Heh. Jeg var veldig nær ved å gjøre en såkalt "pre order", men syntes jeg måtte lese igjennom de tre FAQ sidene de har på sin nettside, og så valgte jeg å heller vente å se hva slags spill dette faktisk blir. 21/03 Damn, jag visste inte att detta var ett MMO... där föll 50% av hypen för mig. :( 21/03 Jeg må innrømme at jeg er litt skeptisk, men disse folka ser jo ut til å ha peil på dette med å lage et "first person shooter" spill, så dét er jo lovende. Men det er to ting jeg håper Escape From Tarkov styrer klar av: 1) The Division type visuelt gren... 21/03 Haha, ingen fara 20/03 Jo, jag tänkte gott på om jag verkligen skulle kalla din fråga (eller tanke) dum, och det blev så till slut då min irritationsnivå var tillräckligt hög. Jag ber om ursäkt. Tog det ner på en personlig nivå i ett ögonblick av assholeitis, borde inte ha... 20/03 Inlägget var inte särskilt seriöst men det verkar dra till sig en del puckon, (dig) som gillar att vräka ur sig spydiga kommentarer 20/03 "Nog för gammalt" var förmodligen ett sarkastiskt svar på en dum fråga. Jag menar, vem frågar om en 970 är tillräckligt för att spela ett spel? Det är ju inte ett VR-spel vi snackar om här. 20/03
Skicka en rättelse