Borde skicka en faktura till Gearbox.

Hängivenheten och uppfinnarandan vet inga gränser, allra minst i spelvärlden. Det senaste i raden av världsförbättrande tilltag är moddaren TemplarGFX:s ACM Overhaul, en omarbetning av det notoriskt kassa Gearbox-spelet Aliens: Colonial Marines.

PC Gamer har grävt fram att TemplarGFX inte bara har fixat till både ljussättning, animationer, partikeleffekter och skuggning, utan även givit sig i kast med själva Ai:n.

"AI decision timing increased 1000 per cent to greatly increase their ability to adapt to changing situations and react to new threats", skriver skaparen själv.

Vidare fixar modden så att kroppar och blodtänk stannar kvar i spelvärlden, och vapenmekaniken ska också vara tweakad. Kolla in filmerna nedan och bedöm själva om det spelet är värt ett nytt försök med modden. Läs mer om innehållet hos moddb.

bra att du klargör vad som bör göras, för innan tänkte jag köoa spelet, då modden ser ut att göra spelet bra. fast jag håller med dig till fullo. för utan modden skulle jag aldrig röra spelet ens med tång. 05/04 *HOST* *HOST* Bohemia *HOST* 04/04 Jag tänker inte ändå betala och ge mina pengar till utvecklarna eller boosta deras försäljningssiffror på spelet tack vare något som någon annan har fått städa upp. Det hoppas jag ingen annan gör heller. Ska inte uppmuntras att moddare ska behöva fixa... 04/04 Nja, vet inte om det känns mycket mer än tragiskt att försöka trycka in jabba the hutt i en balklänning. 04/04 Skulle önska att man kunde ta hans modd och slänga över den på Xbox versionen också (men det är ju bara en önskedröm). Hade skit kul att spela spelet med min bror i coop, även fast vi var väldigt besvikna på hur stor skillnaden var från den överhypande... 04/04 Hrm, kanske kan vara värt att plocka upp spelet då nån gång framöver. 04/04 Version 3 av modden ska tydligen släppas imorgon om jag förstod rätt. Kanske värt att vänta på? 04/04 Beror väl på att det här spelat var hypat och det såg verkligen ut som ett bra Alienspel i det första klippen som man fick se. 04/04 Alltså, så kasst var det ju inte :/ inget trippel-a spel precis men helt klart inget bottenskrap! Jag menar, har ni spelat bear simulator t.ex? XD 04/04 Kan man inte ladda ner modden ännu? Hittar ingen Download-länk på deras sida. Jag köpte spelet billigt förra året, men har inte öppnat den ännu. Kanske kan vara intressant nu med modden? 04/04
Skicka en rättelse