Jänkararméns gratisspel/rekryteringsverktyg #America's Army kommer senare i sommar uppdateras till version 2.7. Patchen beskrivs som den största hittills och bland mycket annat kommer vi ges möjlighet att spela [[coop]] mot datorkontrollerat motstånd.

With Overmatch, we'll debut two new missions that will pit Rangers and Special Forces against an overwhelming force of Enemy AI Soldiers and Vehicles. Rather than presenting players with the one-to-one odds, as is customary in our current missions, these two new levels represent asymmetric conflict; wherein the enemy outnumbers the U.S. forces by upwards of three-, four- and even five-to-one! The new AI enemy represents a more organized military force than the insurgency/terrorist antagonists of our multiplayer missions.

om de ska nu vara så noga så ja tycker att aa är ett skit spel de är bara att läsa detta America's Army, the Official US Army Game (AA), provides young Americans with a virtual web-based environment in which they can explore Army career de säger ju allt... 14/07 Hur många som spelar ett spel avgör inte om ett spel är bra eller dåligt. Vad som är bra och dåligt är subjektivt. Det utgår från varje individ. När du säger att aa är skit säger du just att DU TYCKER att aa är skit. Får jag fråga: Varför har du ett såd... 14/07 [quote=zijn]AA är ett skit spel man typ inte Det, min vän är acceptabelt, när man styrker att det är ens egen åsikt och inte allas åsikt. För jag tvivlar på att ett spel är ett skitspel för att en person säger så. [/Hulk-Famest] de brukar vissa sig i... 13/07 något förvirrande quotes Famest..och tyvärr kan vi inte älska, för jag har huvudvärk :( 13/07 [Hulk-Famest] Folk spelar inte bara AA för att det är gratis, det är förutom OFP den verkligaste soldatsimulatorn ute på marknaden(om man inte räknar med den där som militären använder, men den är inte direkt för personal-use). Det är ett väldigt realis... 13/07 ärligt talat så skiter ja i om ja skulle kunna bli bra på de eller inte saker är att AA är ett skit spel och de enda skälet till att folk spelar detta liret är för att de är gratis som ja sa så spelar ja inte cs hur svårt är de at fatta ja spelat wolfen... 13/07 Hmpf, jag har fått lära mig att b = bit och B = byte. Har jag fel? :O OT: AA är ett underbart spel, men, njasch, vet inte varför jag inte orkar spela det, blame the Man. 13/07 Killen, du är så in i helvete ägd. Hur går det med CS då? Har du mött Hetton än !? Så du menar att ett par träningar som tar kanske tio minuter förhindrar dig från att spela, det tycker jag är bra, för jag vill inte spela mot någon snorunge som skriker... 13/07 Rätt grovmaskigt sätt att sortera agnarna från vetet. 13/07 orkade inte sitta en halvtimma och lyssn på nån som snackar hjärtlungräddning för att sedan göra ett prov som man misslyckas totalt med. 13/07
Skicka en rättelse