Steam stora sommarrea pågår för fullt, men föredrar du att lira på Xbox One gör ju inte det dig särskilt lycklig. Turligt nog får Xbox-folket en rea de också. Mellan 5 juli och 11 juli pågår den, och över 250 erbjudanden utlovas.

Dessutom också ett lass hyfsat nya spel. I trailern nedan skymtar vi bland annat #Mirror's Edge: Catalyst, #Dark Souls III, #Battleborn, #Tom Clancy's The Division, #Ark: Survival Evolved, #Fifa 16, #Doom, #Halo 5, #Call of Duty: Black Ops 3 och #Quantum Break.

Nu väntar man bara på PS sommarrea, som antagligen kommer i slutet av juli som de brukar göra. 02/07 Det går alldeles utmärkt att köpa enstaka DLCS till Battlefront åtminstone på PC. Så jag antar att det även gäller för XBOX och PS4. 02/07 Går det att köpa enstaka DLCs till tex Battlefront eller måste jag skaffa ett season pass? Jag har bara grundspelet. 02/07 Neeeej, varför denna månad som redan är ekonomiskt hårt ansträngd för mig.. Får väl räkna på det och se om sms-lån med tillhörande ränta fortfarande innebär en bra deal på spelen.. ;-( 02/07 Det säljs alla nya spel i nycklar så lågt som för runt 250 :- styck utan rea på diverse, "ärliga" halvskumma sidor betraktat med lite tjuvheder, så är det spel jag inte riktigt vet vad dom förtjänar för mottagande, så sväljer jag "skammen" och handlar... 02/07 Inte riktigt sant alltid... det som jag brukar fynda är DLC/season pass etc och det är väldigt sällan rabatterat på andra ställen. Även GOTY-utgåvor etc brukar kunna fyndas. Äldre spel för 30-40 kr är helt ok också. 01/07 Nu ska ni få ett riktigt bra tips. Gå in på Prisjakt och leta reda på spelet du vill ha. Grattis, du har gjort en mycket bättre deal. 01/07 Köp det billigt i så fall, årets flopp tyckte jag 01/07 Nu ryker semesterkassan! 01/07 Jag hade gärna sett att de körde en rea på Quantum Break i WinStore också. Det mesta verkar ju vara fixat nu, men priset känns lite väl saftigt för ett spel som jag kommer köra en eller två ggr. Edit: Gött! Såg detta på Xbox Wire: "The Ultimate Game Sal... 01/07
Skicka en rättelse