Nästa vecka landar #Titanfall 2, och precis som i originalspelet så kan vi räkna med en rejäl multiplayer-upplevelse. Möjligheter att skräddarsy din karaktär både estetiskt och spelmässigt finns på plats och i två nya filmklipp visar Youtubaren Arekkz – i samarbete med #EA – hur dessa ser ut och fungerar. Bland annat får vi se alla vapen, pilotförmågor och skins spelet har att erbjuda.

Till skillnad från originalet så får Titanfall 2 även en ordentlig singleplayer-kampanj. Ambitionen är att den ska bli minst lika gripande som de första Call of Duty-spelen – läs hur i vår artikel där vi tar ett snack med utvecklarna.

Tja, i PTR för tillfället så har de ökat Ultimate-buildup med ca 30% på alla hjältar så det är ju alltid något. (eller säger man sänkt? Det vill säga att det kräver 30% mer att få sin ultimate helt enkelt...) 24/10 Ja det va ett onödigt ordval, är bara så trött på dessa spel. Tycker som sagt hela op ults grejset förstör ett bra spel, har spelat ca 200h o lyckades klättra till 3400 solo innan jag gav upp. Förstår inte varför de måste vara så bra bara, om du halvera... 24/10 Att kalla folk för 'kids' bara för att man tycker om en viss spelstil är lite väl arrogant. Det handlar inte om att känna sig övermäktig - sånt har vi Single Player upplevelser(eller saker som Diablo 3 t.ex) för. Som jag upplever det i Overwatch är det... 24/10 Tycker personligen att det repititiva och mållösa med OW dödade spelet för mig. Man får inget förutom RNG loot boxes när man levlat. Inga riktiga rewards för något direkt. Har dessutom redan kört igenom all content typ. Spelat alla banor och karaktärern... 24/10 Tycker bara det gör ow till ett tråkigt o enformigt spel. Varför måste kids idag känna sig så jävla övermäktiga med hjälp av spelet och inte sin egen skill?! Varför måste det finnas abilities som dödar allt på 2 sekunder med ett tryck? Helst av allt had... 24/10 Smaken som baken antar jag - personligen älskar jag när spel har såna förmågor. Overwatch som exempel - tycker det är perfekt. Hade det saknats hade jag troligtvis inte spelat det så värst mycket. Det är inte precis RNG... 24/10 Det ser mer och mer ut som ett spel för mobila enheter. 23/10 Tveksam till alla dessa abilities. Wh, speedhack osv osv Tycker ultsen tog död på ow. Alla ults är så sjukt op så det enda spelet går ut på är att farma charge sen en attack o den som lyckas få in bäst combo vinner. Doom? Ja vi slänger in massa galet... 23/10 Känner på mig att runt torsdag-fredag denna vecka kommer en nedrans förkylning slå till så man blir hemma några dagar... 23/10 Fast det är just pimpa och sånt som jag är minst intresserad av. Jag vill ha utrustning och banor direkt. Allt nu! 23/10
Skicka en rättelse