Framtiden för utvecklaren Turtle Rock är ganska oklar. De har tvingats sluta arbeta med #Evolve och har bara ett par Gear VR-spel annonserade, vilket kanske fick dem att känna sig nostalgiska för sitt stora genombrott #Left 4 Dead som fyller åtta år om tio dagar.

I sina gömmor har de rotat fram Dam It, fortsättningen på händelserna som utspelade sig i kampanjen Dead Air och som knyter ihop den med efterföljande Blood Harvest. Efter att ha flytt i C130-flygplanet landar de på en liten flygplats som även den såklart är befolkad av zombies. Därifrån måste de ta sig genom en äppelodling, en ravin och vidare mot finalen vid en stor damm.

Kampanjen är tyvärr inte helt färdigställd och innehåller därför en del buggar och ofärdiga miljöer men ska vara spelbar, vilket demonstreras i filmen nedan. Instruktioner och nedladdningslänk finns här.

Ska bli kul att testa detta! Såg helt klart spelbart ut av det jag såg, man vill ju inte se hela videon utan upptäcka lite själv :) Förhoppningsvis kanske någon med talang tar över och färdigställer detta :) Beträffande bilden, är det en åldersgrej elle... 07/11 Sökte snabbt på pranks och hittade den här. Videos med porrbilder tas bort rätt snabbt när man rapporterar. https://www.youtube.com/embed/nlcwsGASEx4 CTRL+U sök på OG:Image och kopiera länken. Öppna den och du hittar en censurerad porrbild. 07/11 Haha ofta? Har inte stött på detta än! Har du länk till något av detta? Jag behöver...självklart också rapportera detta :o 07/11 Kära tomten, jag önskar mig L4D3 i julklapp, inget annat. Okej HL3 men inget mer! Inte ens fred på jorden, bara jag får mitt L4D3! 07/11 Jag har samma fel går ej ladda ner. Den finns på en L4D mod sida här: För L4D1 är 144MB http://www.gamemaps.com/details/17529 För L4D2 en port: http://www.gamemaps.com/details/17533 07/11 går inte ladda ner ? You don't have permission to access /l4d/damit.zip on this server. 07/11 Tänkte precis samma sak, sjukt onödig bild, dom borde förbjuda den där skiten. Hela sidan är ju full av sådant nu. 07/11 Håller helt med. 07/11 Har rapporterat en del youtubeskapare som snott pranks videos från andra skapare och haft hårdporr som thumbnail. Då har man gått för långt med clickbaiting. 07/11 Väldigt roligt med extra material! Hade gärna sett ett nytt L4D. Off topic: Typiskt b-youtubeskapare att ha en halvnaken tjej på thumbnailen bara för att få extra views. Kan dock inte klandra för mycket då jag är helt säker på att det funkar. 07/11
Skicka en rättelse