#Ubisoft fyller 30 i år – hurra hurra! – och sedan i somras har man periodvis gett bort digitala kopior av totalt sju gamla spel. Ett spel per månad har det blivit, men om du missat något ger Ubisoft dig nu en ny chans att plocka hem samtliga.

Fram till söndag den 18 december är samtliga spel tillgängliga helt gratis. De släpps via företagets Uplay-klient, och det är pc-versionen som gäller. Du går hit, loggar in med ditt Uplay-koonto (eller så kör du direkt från Uplay-kllienten) och följer instruktionerna.

De här spelen bjuder Ubisoft på:

Skicka en rättelse
Installerade Uplay för första gången idag bara för att dra nytta av detta erbjudande. Jag är lite förvånad att jag omedvetet lyckats undvika uplay så här länge trots att jag inte gjort något aktivt val att göra så. Jag har spelat Ubisoft-spel förr men... 17/12 Jag tycker för det första att deras spel inte är bra, och som Stich skrev: "uPlay glömmer bort mina inloggningsuppgifter, även om jag har valt att skiten ska komma ihåg dem vid nästa inloggning. Det är problem #1. Problem #2 är att deras webbsida är hur... 16/12 Det är skönt att valmöjligheten finns att köpa UBI Soft spelen i Steam vilket inte EA's nya titlar går. Vill personligen ha så många det går i mitt Steam bibliotek utan att lägga till "icke Steam spel". 16/12 Du läste nog inte vad jag skrev - menade att den vyn ska visas FÖRST. Nu måste man klicka sig till sina spel, sen klicka på Installerade för att se det man håller på att spela nu. Så är det iaf på Steam och Origin som exempel. 16/12 U Be Soft! 16/12 Det går visst. Jag har i alla fall en knapp i biblioteksfliken där jag kan se installerade spel. 16/12 Hej! Vill du ha den här bilen gratis? Allt du behöver göra är att starta den genom att använda denna specialnyckel istället för en vanlig nyckel. URK HATAR SPECIALNYCKLAR VILL INTE HA EN GRATIS BIL 16/12 Ett spel man inte vill missa. 16/12 Nice! Missade att klicka när det var Rayman Origins så skönt med en extra chans! 16/12 Har själv inget emot Uplay (förutom att det inte finns någon möjlighet att ställa in så att "Installerade" spel visas först. Däremot börjar faktiskt bli lite störande att alla utgivare kör sin egen klient. Själv har jag följande aktiva just nu: Steam... 16/12