I #Black Desert Online finns möjlighet för helt fri pvp, det vill säga att slakta oskyldiga spelare bäst man vill. Det kommer dock till ett enormt högt pris för de som mördar ofta – de blir utslängda från storstäderna och måste döda monster under väldigt lång tid för att återfå sin karma och kunna spela som normalt.

Systemet hade dock inte någon avskräckande effekt på spelaren Kimochi. Han tog särskilt sikte på rollspelare som han slaktade samtidigt som han spammade chatten med slagorden "Death to RPers!". Vilket slutligen drog till sig moderatorernas uppmärksamhet.

Istället för en bannhammare i huvudet fick Kimochi chansen till bättring – genom att rollspela. En exakt 501 ord lång berättelse om Kimochis karaktärs bakgrundshistoria skulle publiceras på rollspelsforumet inom 24 timmar. Annars skulle Kimochi bannas.

Kimochi skred till verket och skrev en så absurd och erotisk story att alltihop plockades bort från forumet. Men alltihop publicerades på Reddit och han undkom slutligen lagens långa arm. Åtminstone för den här gången.

För PC Gamer berättar han att det inte längre är aktuellt för honom att spamma i chattkanalerna. Däremot kommer han fortsätta att döda rollspelare. Något av en misslyckad rehabilitering, med andra ord.

Skicka en rättelse