Nintendo och Bethesda har visat upp spelet under Comic Con-mässan.

Att Skyrim kommer till Switch vet vi sedan en tid tillbaka. Däremot har det varit skralt med renodlad gameplay rakt från versionen till Nintendos nya konsol. Under årets Comic Con-mässa i San Diego blev det ändring på det.

Nintendo har ett eget område på mässan där speljournalister och influencers fått känna på spelet. I de två klippen nedan kan vi se hur spelet flyter på hårdvaran, samt hur motion-kontrollerna fungerar.

Via Siliconera.

Hade ju varit en fördel om det var ett spel man inte spelat igenom 347 gånger, varav 150 gånger med mods som förändrat allt för man var trött på det. 23/07 Bethesda och zenimax har gått runt några gånger på skyrim redan, aktieägare har fått sina avkastningar flera gånger om, pengarna används även för att köpa andra företag, så jag tror inte dom går under om dom sätter ett mildare pris än $60 på skyrim till... 23/07 Jag minns att jag såg fram emot releasen 11.11.11, men blev sedan avskräckt av den långa speltiden så det blev aldrig något köp. Nu är jag väldigt intresserad av av vad PSVR-versionen får för omdöme. Det kanske blir ett köp tillslut. 23/07 Men det är ju trots allt ett företag. Som behöver tjäna pengar för att betala sina anställda o.s.v. Tror också att det är ganska lite arbete att släppa ett färdigt spel på en ny plattform jämfört med att komma på ett nytt koncept, skriva story, design... 22/07 Tack :) Det var meningen. 22/07 Kul att så många Haters ska gå in på en artikel på ett spel som inte ens intresserar dem och självklart ska de också lägga energi på att gå in och kommentera på just den artikeln med när de inte ens är intresserade. xD 22/07 Switch är snabbare än konsollerna som spelet först släpptes på så vet inte hur du tänkte där, sedan så ser vi exakt hur det flytar i filmklippen. Priset skulle jag hålla med om när det handlar om girighet, att det kommer säljas för fullpris. De sitter... 22/07 Har inget emot Skyrim till Switchen men hade ju varit roligare med något nytt Elder Scrolls spel istället till den. ^_^ 22/07 Ett par alltså? Inte snart 6 år då? Klart det är bra att roliga spel går vidare, portas till ytterligare en konsol vars prestanda får spel som dessa att flyta otroligt dåligt... och så vidare. Men att kalla det att vara kräsen vette fan om det är rätt... 21/07 fyfan va värdelöst haha.. 21/07
Skicka en rättelse