Ingen anledning att hetsa upp sig. Än.

De senaste dagarna har det florerat rykten om att GTA 6 är under utveckling. Detta efter att en CV tillhörande stuntskådisen Tim Neff dykt upp på nätet. I CV:et stod det bland annat att han utfört motion capture-arbete för GTA 6.

Nu har det dock visat sig att alltihop är fejk. Vilket kanske inte var helt oväntat. PCgamesn har tagit kontakt med Neff som förklarat att han inte har någonting med sidan att göra. Tydligen har han blivit utsatt för en trollattack. Scheff bekräftar att han arbetade med GTA 5 för länge sedan, men inte gjort något sedan dess.

Det sagt så är GTA 6 förmodligen under utveckling ändå. Dock med locket på och långt ifrån officiell utannonsering.

Nej det tror jag inte, det skulle vara en förlust. Den tiden som Rockstar kommer släppa GTA6 så kommer denna generationen har varit ute ett tag, och fler kommer ha tillgång till de nuvarande konsolerna, och så har dom redan påbörjat utvecklingen, så spe... 03/08 Ja nästa GTA blir antagligen till nästa generations konsoler som PS 5 osv. Kommer säkert ett till PS 4 med precis som GTA 5 kom till PS 3 och xbox 360. 30/07 Dom började med 5an ganska tidigt efter 4an. Det vore dumt om Rockstar inte har påbörjat på del 6 då serien tar sån lång tid att utveckla. Personligen så tror jag dom började efter GTAV släpptes. Om dom nu planerar att släppa det efter RDR2 så kan det... 29/07 Dom har ett team som gör nonsens online skräp till gta v och original teamet hur många som är kvar som gör 6an catfish ? 28/07 Såg detta i Reddit tråden, det är från hans Instagram. Känns mer som att Rockstar blev lite sura på honom. http://i.imgur.com/MUt1gHP.jpg 28/07 Kan inte tro eller hoppas att det inte är alltför långt ifrån utannonsering då det nästan är 4 år sedan GTA 5 kom. Det är så jäkla dryg utvecklingstid R* tar på sig. Börja mjölka då denna serie behöver komma med lite oftare mellanrum. 28/07 @Godofcheese: dem skapar ju inte ett helt nytt spel och börjar om från noll. Dem skapar en UPPFÖLJARE som, om den är vettigt designad och utvecklad, kommer att kännas som ett naturligt nästa steg i evolutionen av GTA. Det enda jag är intresserad av är... 28/07 GTA6 kommer sälja en oerhörd mängd exemplar, vilket är en fin inkomst oavsett hur mycket de får in på mikrotransaktioner för GTA online. De kan då göra ett GTA som fokuserar på nuvarande generationen konsoler helt. Kom ihåg att GTA V kom till 360/PS3... 28/07 klart som fan dom jobbar med gta 6 hur efterblivna är ni ?? 28/07 Kostar dem mer att skapa ett nytt GTA än att fortsätta skapa content till det nuvarande, och sen är det ju SharkCards, dom håvar ju in miljoner med pengar , så varför skulle dom riskera det och skapa ett helt nytt spel och börja om igen? Det här säger... 28/07
Skicka en rättelse