Virtual Boy 2.0?

Bevisligen var världen inte redo för Virtual Boy 1995. Frågan är om Switch är redo för VR drygt tjugo år senare? Kanske, åtminstone om vi ska tro ett fynd av Cody Brocious.

Just found this while looking at IPC interfaces on the Switch. Iiiiinteresting!

Brocious, som själv jobbar som principal security consultant (fri översättning: han kan sådana här grejer), är övertygad om att detta hintar om åtminstone delvis virtual reality-stöd för Switch, men han vet inte om det är en funktion som är i bruk. Om ett par dagar ska han veta mer.

Han skjuter ner påståenden om att detta är Androidkod som döljer sig i Switchens källkod och hävdar att det är "hundra procent Nintendokod", och tillägger samtidigt att han är "nittio procent säker" att detta är virtual reality-relaterat. Vi lär förhoppningsvis få anledning att återkomma.

Hoppas inte att Nintendo hoppar på detta döende hype-tåg :-) 31/08 @androsynth: virtual virtual console där man spelar Virtual-Boy. Inception 😂 30/08 Köp en google cardboard från närmsta affär för ca 20kr så får du den upplevelsen du skulle få med vr-switch. Det fungerar men det krävs en hel del mer för att nå upp till vive/oculus nivå. 30/08 Switchen har på tok för låg upplösning. 1080p tycker jag är på gränsen för vad som är bekvämt så 720p är bara att glömma. Jag väntar på minst 1440p innan jag slänger mina pengar på VR 30/08 Varför så mycket babbel om hur dåligt detta skulle vara? håller inte med er. Vad skulle det kosta Nintendo att tillverka en VR plastik för 499kr som kommer sälja som hot cakes. Kan tänka mig att de hade VR i bak tanken när de gjorde Switchen och tänkte... 30/08 Eller så är det Virtual virtual Console. Spela Nintendo-klassiker i en virtuell källare med beanbags, crt-tv och pingisbord. 29/08 Har svårt att tänka mig Switchen driva några allt för avancerade VR-spel. De kanske gör remakes av gamla klassiker(NES, SNES och N64(?)) med VR. 29/08 Barn är inte tillräckligt utvecklade för att hantera VR. Exempelvis så har de för lågt IPD (avstånd mellan pupillerna), och sen känner de inte av lika väl när ögonen blir ansträngda, utan det går i regel över till huvudvärk direkt. Sen är det ju den kla... 29/08 http://cdn2.teen.com/wp-content/uploads/2017/02/white-guy-blinking-meme-gif.gif 29/08 Och varför bör detta undvikas om jag får fråga? 29/08
Skicka en rättelse