Sedan i torsdags pågår den öppna betatestningen av Call of Duty: WWII på pc, och många får förhoppningsvis lite av ett svar på om återvändandet till andra världskriget också kan få spelserien att återvända till forna dagars glans.

Och vi tänkte fråga er som nu testat multiplayer-betan – vad tror ni om nya Call of Duty? Når det upp till samma kvalitet som de tre första spelen samt World at War (det senaste WW2-spelet), eller är det samma moderna krig i nostalgiförpackning?

Call of Duty: WW2-betan pågår till klockan 19 måndag kväll, så än hinner du spela. Tider och info här.

Nja, alltså Cod är inte realistiskt så vissa aspekter är inte rätt att förvänta sig oavsett vad du gillar eller tycker om spelet, eller vad din smak är för den delen. Om jag ser en film som Band of Brothers förväntar jag mig en viss mängd realism och... 06/10 Hur lyckas fuskare knäcka en beta? Hade varit kul att testa seriöst, men man såg ju tydligt i killcam att de följde en bakom väggar och så fort man kom ut hade de redan öppnat eld. Chatten lusades ner av de som inte hade fusken, jag stängde bara ner.... 03/10 Jag tyckte det vara ganska underhållande faktiskt. Inget mästerverk och mycket som skulle behöva poleras. Men det som förstörde betan totalt för mig var vidriga fuskare. Må dom brinna. 02/10 Tja, inte riktigt min grej. Gav det en chans men irriterade mig över dålig träffbox, gubbarna skriker lite när som helst så att fienden får syn på en. Som exempel på sistnämnda; Jag smyger in i ett hus, när jag är i mitten av huset och trycker på närstr... 02/10 @Lord Pingu: Haha beror på hur man ser på det=) 02/10 Oundvikligt att inte jämföra med BF1 där BF1 plockar poäng i alla kategorier. Grafik - Väldigt "konsolaktigt" även på absolut max och märkbart fulare än BF1 Ljud - Överlag sämre ljud än BF1, plastigt på något sätt Känsla - Känns som att man springer run... 02/10 Är det något dåligt? 02/10 tyckte det var skitsegt. för lite spelare, dom spawnar dessutom bara där du inte är ELLER bakom dig. det var klart konsollskadat då man måste ut genom flertal menyer bara för att stänga av spelet, för man kan ju inte bara ha en quit-knapp i esc-menyn,... 02/10 Enligt denna video så försöker WW2 skaparna skapa en realistisk upplevelse av hur WW2 var. Det är skillnaden mellan COD WW2 och BF1. "There is a genuine interest in producing a product that is histoicaly authentic" https://www.youtube.com/watch?v=aBdsud... 02/10 6v6 på små banor är förjävligt tråkigt, speciellt när spelet är menat att vara WWII. 01/10
Skicka en rättelse