Dice släpper detaljer kring DLC-paketet Turning Tides - kartor, nytt spelläge och Operation.

DLC-paketet In the Name of the Tsar till Battlefield 1 släpptes för några veckor sedan och redan i december är det dags igen. Dice har släppt de första detaljerna kring Turning Tides som till stora delar utspelar sig i Nordsjön. Fyra nya kartor står på menyn och tre av dem kommer att fokusera extra mycket på havsstrider, en nästan uteslutande.

Eftersom Dice en gång sagt att de inte säljer banpaket innehåller även detta ett nytt spelläge, kallat Conquest Assault som kombinerar de två populära multiplayer-uppläggen. Det bjuds också på en ny Operation som knyter ihop de nya slagfälten. Två av dessa, Cape Helles och Achi Baba, släpps i december (tillsammans med övrigt innehåll) medan två kartor kommer i januari.

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=YZ9sLRU3GL4

Nä, nu har jag tröttnat på att bli lurad att hela tiden köpa grisar i säckar, flera gånger, nuförtiden. Nej. Jag förväntar mig inte att "få" saker jag köpt gratis. Jag förväntar mig att få hela produkten som jag betalat för! Jag förbokade och köpte Proj... 20/10 @Banjo: Jag tycker det är kul att de delar upp det. Tänk BF1 bara. Idag så krämas alla spelare in på en eller två banor och spelar dem till fullo. Lagom till folk har tröttnat så släpper de nya banor. När alla är släppta ser man rätt enkelt vilka gamemo... 19/10 Alltså du kan inte förvänta dig att "få" saker gratis, dessa saker som speltillverkarna fortsätter att släppa till spelen kostar oerhört mycket tid och pengar att producera, du tror väll inte att det poppar ut nya kartor eller spellägen helt automatiskt... 19/10 Det jag skriver om och som irriterar mig gäller pc-spel, eftersom jag aldrig haft och aldrig kommer att köpa en konsol! 18/10 @autograph: Vad jag förstått så ligger ibland delar av första DLC:t eller patchar till ett spel med på release-skivan för att under tiden som Microsoft/Sony verifierar spelet för sina konsoller (Detta kan ta veckor/månader) så jobbar man vidare med cont... 18/10 Med spel som innehöll allt när man köpte det, och extraprylar som var gratis, så menar jag "förr". Inte de senaste åren, som nu har spårat ur rejält. Och det jag inte gillar med dlc är sånt som faktiskt finns med på skivorna vid spelsläppet när man köpe... 18/10 Det blir ju mer och mer vanligt med spel som släpps som episoder nu, fem delar på en säsong. Telltale gör det hela tiden, samam sak görs väl med t.ex. Hitman och Final Fantasy VII-remaken. Det kanske är vettigt för att vi spelare inte ska sträckspela... 18/10 Jag gissar att man har olika team. Huvudteamet (på flera hundra personer kanske)som gör all kod och speldesign går vidare. Sen har man ett "B-lag" (kanske taskigt) som består av betydligt färre personer, kanske runt 30 personer, som jobbar vidare på DLC... 18/10 Okej, det visste jag inte! :) Ja om så är fallet så kan man ju ta del av de nya banorna utan ett season pass, så det känns ju positivt. Men utan erfarenhetspoäng spelar man ju inte på samma villkor så frågan är hur kul det blir. Men man kanske kan grind... 18/10 Igenkänningsfaktorn är HÖG! :) Men det känns ännu värre i CoD. I Battlefield kan man ändå gömma sig på de större kartorna, eller haffa nåt flygplan eller någon stridsvagn och klara sig lite bättre. Åtminstone tyckte jag det i det senaste Battlefield-spe... 18/10
Skicka en rättelse