Switch har stark medvind just nu och om det här ryktet visar sig stämma blir den snart ännu kraftigare. Den femtonde december ska Bandai Namco hålla hov i Japan. Det sägs att Nintendo har ett viktigt finger med i spelet och den rimliga slutsatsen är Switch-spel från Bandai Namco.

Men vilka...?

Enligt Liam Robertsons podcast (via Wccftech) kommer fem Switch-spel att presenteras och det är inte vilka som helst; en Dark Souls-samling och Xenosaga HD Collection (totalt är vi redan uppe i potentiellt sex titlar) tillsammans med One Piece Dawn, Soul Calibur VI och My Hero Academia: One Justice sägs vara spelen som kommer att visas upp för världen. Ingen dålig uppställning.

Men kom ihåg: detta ska betraktas som ett rykte tills vidare. Liam Robertson har dock haft rätt förut med Mario + Rabbids. My Hero Academia har visat sig via en källa. En Dark Souls-samling till Switch har det också viskats om – och vem skulle inte vilja spela ett bärbart Dark Souls.

Xenosaga utvecklades dessutom av Monolith Soft som då ägdes av Bandai Namco och numera ägs av Nintendo. Det finns kanske något här ändå.