Såvida dina kvällsberättelser inte brukar innefatta spindelgudar är det inte den sortens sagor de menar.

I början av nästa år introducerar Funcom en ny typ av event för Age of Conan som utspelar sig på en särskilt server och är tidsbegränsade. Spelare startar med en helt färsk karaktär med möjlighet att få unika belöningar som de sedan kan föra över till sin ordinanarie barbar.

Den första heter Saga of Zath och en snabb googling säger att Zath är någon form av jättespindel, eventuellt en gud, som präster ibland offrar hela kor till. Så det låter ju festligt!

Mer information om dessa Saga-servrar kommer vid ett senare tillfälle.

Tack till raxogox för detta #nyhetstips!
@Priapsi: Combat är fortfarande detsamma kanske liiiite mer responsiv men fortfarande samma koncept och känsla åtminstone vad jag kommer ihåg ifrån hur det var förr. Det enda jag gillar i combat är faktiskt bara blood and gore och fatalities haha. Det... 23/12 @Jaxalot: Fan vad kul. Körde själv en Guardian och gillade det. Finns nog inget bättre spel vad gäller nybörjardelen, gillade även den kinesiska expansionen som fan. Tyvärr var combat seg som satan, ingen responsivitet alls. Har det blivit bättre? Det... 23/12 @Jaxalot: tack för svaret! 👍 mycket bra info! 23/12 @Priapsi: mycket har ändrats men är sig likt ändå. Nu var jag ingen t3+ raider eller pvpare utan mer en group and coop player typ. Men har startat en guardian för att komma in i det igen. Älskar universumet och känslan av nostalgin. 23/12 @Theade: Det är F2P. Men aningen restriktivt som bara 3 upplåsta karaktärer, kan inte ha mer än 10 guld i inventory (dock är 10 guld jävligt mycket för en nybörjare) brukade ta upp tilö level 40 innan man fick 1 guld. Och då finns där även end game stuf... 23/12 @Jaxalot: Hade ingen aning om att det fortfarande levde, blir nog dax att damma av min gamla gubbe igen. Kul! 22/12 På ämnet Funcom och gamla spel ska det bli intressant vad resultatet av den här omröstningen blir: https://www.facebook.com/anarchyonline/posts/10155096280476088 (omröstningen är om folk vill ha en ny Anarchy Online server där man startar om från början... 22/12 Det är free to play, men som i alla f2p kan du betala om du vill för bonusar, snabbare exp mm 22/12 Aha! Utan att ha kollat något om spelet, så är det månadskostnad? 22/12 Hoppade nyligen in i spelet efter fem år 'paus'. Fastnade direkt och har köpt en månad. 22/12
Skicka en rättelse