Fler än 90 miljoner exemplar sålda, där 15 miljoner av dem såldes under 2017.

Det sanslöst populära spelet Grand Theft Auto V fortsätter att sälja som bara den. Bara under 2017 lyckades Take-Two sälja ytterligare 15 miljoner exemplar. Denna information meddelade Take-Two under sin kvartalsrapport där de även avslöjade att spelet nu sålt mer än 90 miljoner exemplar, klart imponerande för en titel som släpptes under 2013.

En stor anledning till att spelet säljer så pass bra som det gör är så klart Grand Theft Auto Online. Under kvartalsrapporten bekräftades det också att det kommer släppas mer nytt material till onlineläget.

Då spelet fortsätter att ligga högt på topplistorna varje månad lär det nog, utan problem, sälja fler än 100 miljoner exemplar innan vi når 2019.

Kört en hel del via Fiveem, väldigt mycket roligare än vanilla online. v3d voip, droger, rån och rp galenskap. Bilaffärer, banker, ambulans, poliskår, mekaniker, taxi som är spelar styrda, fakturering, jobb, etc. Allt jag alltid önskade i ett online läg... 11/02 Online är ok om man fick spela på en egen session med polare om så önskas och då menar jag utan begränsning. PVE only! 10/02 @Tiggaren: ibland får man tomtar på sitt lag så är spelet. Alla blir tolv år gamla I det, men är bara att söka ny session när det händer... Att köra med kompisar är dock riktigt kul! 09/02 @Sisyr: Jag gillade storyn i 1an, manuset var helt ok. :) Avslutade inte ens tvåan. @Tiggaren: Du kan stänga av så du inte tar skada under free-roaming. Det gjorde jag, sedan blev det spelbart. Dock fortfarande ingen höjdare om man PUGar. 09/02 Så här får man väl inte tycka när alla verkar vara sektmedlemmar hos Rockstar men jag fattar inte vad folk anser med GTA V vara så sanslöst bra. Jag blev smärre besviken på spelet faktiskt. Snyggt och välproducerat jopp men that's it. Jag finner tidigar... 09/02 Själv spelar jag bara modden FiveM. Finns några riktigt fräna roleplayservrar där det inte är tillåtet att härja runt hur man vill som i GTA Online. Fler borde testa det, rekommenderas verkligen. https://fivem.net/ 09/02 Personligen så brukar jag göra en privat session med polarna och så ägnar vi åt oss att driva runt på kartan och göra stunts och annat roligt som resulterar i små roliga kortfilmer. :) Att lira ihop med andra spelare och bara åka runt och meja ner folk... 09/02 @Bojkott: Några % av de där miljonerna är helt säkert rebuys. /HomieX 08/02 Klockade cirka 800 timmar i online innan jag tröttnade helt och har nu inte lirat ett par månader. Problemen var många, men PTW samt att man kan varena kvadratmillimeter av kartan gör att det blev långtråkigt. By no means ett dåligt spel dock, GTA V's... 08/02 GTA v var riktigt jäkla bra. Online var kul också när man gjorde heists tillsammans. Men free roam är bedrövligt 08/02
Skicka en rättelse