Vi har en såndär Xbox-klubb alla pratar om. Och Discord!

Den med Xbox Game Pass kan ge sig ut på böljorna de blå i detta nu med skarpa versionen av Sea of Thieves – under förutsättning regionen sätts till Australien eller Nya Zeeland. Det lockar givetvis sötvattenspirater från alla delar av vårt avlånga land, så även hos FZ.

Vad är dock sjörövande mol allena? Blott en blek skugga! Se därför till att ratta in klubben FZse i din lokala Xbox-app på pc eller Xbox One, där alla glada FZ-seglare kan samlas för att gemensamt erövra de sju haven.

Hej Microsoft! Att kunna länka klubbar vore kul. Mvh, Red

Är det inte tillräckligt? Vill du ha MER social samvaro till ditt skattletande? Det kan vi ordna! FZ och Geeks kör även en superpopulär och hellyllemysig Discord-server som är öpppen för alla (snälla) nördar. Med magisk länk kommer du rakt in i framtiden. Data!

Det är igång på EU-servrarna nu. 19/03 Tack för info! Kan man spela på EU servrar? 19/03 Kan bekräfta det fungerar kalas att starta sedan med. Är inne i detta nu. :) 19/03 Ja så va det :) Laddar hem det på PC nu. Snart dags! 19/03 Det är kanske jag som är knepig, men Sea of Thieves är ju ett typiskt mp-lattja runt-spel och förväntningarna är ställda därefter. Ett spel som man, utöver första tiden när det blir mer intensivt, plockar upp och spelar med vänner/familj/e-kompisar för... 19/03 Jag ska inte lova, men är 99,9 % på att du kan ändra tillbaka imorgon utan problem. Så brukar det vara i liknande lägen. :) 19/03 Bra. Blev nästan lite orolig :) Men ändrar du regionen så kan du väl inte ändra tillbaka sen eller hur funkar det där? Laddar hem det just nu på Xb1 men blir nog att spela på datorn först o främst. 19/03 "Internet" säger (https://www.vg247.com/2018/03/19/sea-of-thieves-how-to-play-early-pc-xbox-one/) att det går bra att köra om man har Game Pass. Har inte verifierat själv, ska erkännas. EDIT: Krävs visst regionsfippel. My bad, lägger till det. 19/03 "Den med Xbox Game Pass kan ge sig ut på böljorna de blå i detta nu med skarpa versionen av Sea of Thieves." Utveckla gärna detta? Det släpps kl. 0.00 inatt 19/03 Jag är på samma spår själv, att jag kommer tröttna väldigt snabbt. Lutar mot att klippa en månad Game Pass, känns som det blir lagom tid att bränna igenom innehållet och tramsa runt med några vänner. :) 19/03
Skicka en rättelse