Man of Medan innehåller klaustrofibiska undervattensmiljöer, teen horror-manus och såklart monster.

Att göra teen horror bra är svårt, det är så lätt att det blir pajigt, men Supermassive Games lyckades ändå bra med Until Dawn. Framförallt blev folk rädda, vilket ju får vara någon form av lägstakrav för genren. Nu avtäcker de en hel svit nya skräckspel som går under namnet The Dark Pictures och först ut är undervattensskräckisen Man of Medan.

I trailern ser vi ett ungdomsgäng (såklart) som beger sig ut på en dykresa där ett gammalt planvrak ska utforskas. När några av karaktärerna tar med sig föremål upp till båten börjar konstiga saker hända. Likt Until Dawn är det upp till spelarna att göra livsavgörande val då precis alla huvudkaraktärer kan dö, ofta på ganska så slafsiga sätt.

Medan Until Dawn var Playstation-exklusivt släpps The Dark Pictures-spelen också på Windows och Xbox One.

Tack till B-itta för detta #nyhetstips!
De behöver förbättra sina ansiktsanimationer. Ser förjävligt ut Samma i Until Dawn Förstör hela känslan 22/08 @Schizo: Hahah, precis!!! Sen dog en pga att jag testade att skjuta tjejen som bad om det. Det gjorde ONT senare ;) Så jävla kul spel, önskar alla hade så mycket replayability som Until Dawn har. 22/08 Kul att det inte blir exklusivt. Finns inget värre än sånt imo 22/08 Tror jag hade 2 första varvet med. Andra varvet var man inte dum nog att gå iväg och undersöka det där förbaskade ljudet och luckan i grottan direkt ;-) 22/08 Första varvet jag spelade överlevde 2. Andra varvet alla utom 2 :) 22/08 Gör det, rekommenderas starkt! Jag spelade om det nu i somras och det var riktigt trevligt. Hade lyckats glömma bort tillräckligt många detaljer för att bli överraskad/skrämd vid flertalet tillfällen. Dessutom blev det en annan uppsättning överlevare... 22/08 Hehe, en del val gav ångest :-) Kan ju inte påstå att alla överlevde första varvet jag spelade. 22/08 Det är ett fantastiskt spel. Minns att jag spelade det med min fd. och vilken extrem ångest vi delade till och från, hehe. 22/08 Håller Until dawn som bästa PS exklusiva tillsammans med Bloodborne så goda nyheter. Håller dom samma kvalité som på Dawn så kommer jag köpa alla. .... hypad :-) 22/08 Ser mycket spännande ut. Jag har inte ens lirat Until Dawn på PlayStation 4. Måste fan köpa det snart, blev riktigt sugen nu. Denna nya titel blir det iaf ett köp till Steam då valmöjligheter finns. Kul att detta blir övernatutrligt då jag föredrar den... 21/08
Skicka en rättelse