690,267,490 Kratos har fått sätta livet till.

Har du gått och funderat över hur många som tog sig tid att uppgradera Kratos yxa till max, eller hur många som tog sig tid att samla spelets alla trophies? Nu kan du stilla nyfikenheten med en ny infografik direkt från God of War-studion.

Intressant att nämna i sammanhanget är att de 493 240 spelare som tagit platinum-trofén utgör cirka 5,4 % av det totala antalet spelare. Det kan tolkas som att cirka 10 miljoner spelare skaffat och åtminstone startat Kratos kritikerhyllade äventyr. Vilken statistik överraskar dig mest?

Källa: God of War.com

Varför det? Artikelförfattaren tycker det är intressant och gissar att andra delar den uppfattningen. Det räcker gott och väl. 04/09 Har inte påstått nåt annat. Den som finner det intressant bör ju kunna förklara varför den tycker det, därav min fråga. 03/09 @PrinceToadstool: Var det intressanta ligger är högst individuellt, att du inte tycker det är helt och hållet upp till dig. Det finns ingen objektiv sanning bakom vad som är intressant eller inte. 03/09 Det besvarar ju inte min fråga. Rubriken säger att statistiken är intressant, och jag undrar var man hittar det intressanta. 03/09 Det är väl mest kuriosa. Statistiken i sig har inget speciellt värde, men det finns många(inklusive mig) som tycker det är kul. 03/09 Vad är det intressanta med sån här statistik, oavset vilket spel det rör? Går ju att hitta på och plocka ut hur mycket godtyckligt värdelös statistik som helst ur vilket spel som helst utan att det betyder nånting. 03/09 Spelar om för tredje gången och nu med NG+. Fan vilket fantastiskt spel. Får se om det blir mitt första platinum någonsin :p 03/09 Fantastiskt spel. Jag tycker platinumen var vettigt utformad, bemästrade man spelet och la ner lite tid var det fullt möjligt med ändå en skaplig utmaning. Älskar spel som har en utmanande platinum utan att för den delen kräva mindless grind till level... 03/09 Det där sista aset var fruktansvärt frustrerande. Har nog aldrig dött så många gånger på en boss tidigare. Dock lite billig design, bryter auto-lock och spammar spells med minimal responstid om man inte vill smaka grus. 03/09 Smygtips, Block och Axe Throw är guld i fighten ;) OT: Jag gillade spelet så mycket att jag skaffade platinum-trophy, inte vanligt att jag 100%ar spel längre så, hatten av för ett toppenspel! :) 03/09
Skicka en rättelse