Här på FZ är vi tämligen säkra på att Red Dead Redemption 2 kommer att släppas till pc. Det är sannolikt bara en tidsfråga innan vi får höra talas om en officiell utannonsering och nu har nya bevis bubblat till ytan som pekar på att så mycket väl kan vara fallet. Det verkar till exempel finnas en pc-version av den officiella appen:

SIGNIN_ANDROID_APP_URL 0000000002A866D0
SIGNIN_IOS_APP_URL 0000000002A9C890
SIGNIN_PC_APP_URL 0000000002A51F58

Red Dead Redemption 2 har alltså likt Grand Theft Auto 5 en app som kan ersätta spelets gränssnitt, som du kan visa kartan på eller använda för att hålla koll på allehanda statistik. Och det är djupare i appens kod som rätt så tydliga kopplingar till en kommande pc-version har hittats:

PARAM_FrameLimit - A framelimiter.
PARAM_DX11Use8BitTargets - Probably due to Xbox One.
PARAM_HDStreamingInFlight - Present in GTA V (PC)
PARAM_Oculus
PARAM_companionAutoConnectIpDurango
PARAM_companionAutoConnectIpOrbis
PARAM_companionAutoConnectIpPC
PARAM_singleThreadedRenderer
PostFX::g_CheckerBoardEnable

Informationen kommer från användaren BlackScout via Rockstar Intel och utöver kodraden ovan har man även hittat avancerade grafikinställningar som inte går att justera i konsolversionerna. Visst finns det en chans att det handlar om placeholder-kod som aldrig raderades, men vi finner det nog mest troligt att det faktiskt handlar om tecken på en oundviklig pc-version. Vad tror du?