Lufta dina åsikter om Rockstars storspel.

I fredags släppte en spelstudio som kallar sig Rockstar Games ett nytt spel. Red Dead Redemption 2 heter det, ska visst handla om cowboys och bråkmakare. Låter ju lite kul.

Spelet har flugit lite under vår radar här på FZ-redaktionen, så om nån av er läsare har hittat spelet och testat kan ni kanske berätta lite för oss andra här.

Är det kul? Vad gör man? Det har visst en föregångare också, är detta bättre? Du kan ju visa med filmer och bilder också, bara att peta in i kommentarerna och visa oss andra vad det är de där Rockstar gjort för sorts spel.

för mig som aldrig har lirat något med kontroll sen begynnelsen av PC så var det rätt svårt, men nu (10 timmar senare) sitter alla knappar på ren reflex. vilka jävla fighter det blir när man väl kommer igång, så otroligt mkt action och skjutande, på sät... 02/11 Haha jo jag har spelat spelet, jag äger ett ps4 pro. Och jag håller med recensionen till punkt och pricka. Och det finns massa mer att önskar av kontroller och spelmekaniken. 01/11 Nej. Jag gissar att du inte ens spelat spelet och hoppas på att läsa lite negativa aspekter så du slipper köpa en box. Världens sämsta recension. Jag är övertygad om att det kommer låta annorlunda från din pipa när du väl installerat det på pc’n i maj. 31/10 Det bästa spel som någonsin skapats. Jag kommer bli så urbota fattig till sommaren när pc-versionen släpps med VR stöd 😅 31/10 Det enda som jag stör mig lite på än så länge är vädereffekterna som övergår alldeles för snabbt. Natt övergår till morgonen för fort och regn övergår till sol för snabbt. Det förstör lite av känslan tycker jag. Men annars är det heeelt magiskt! Blev... 31/10 Bästa beskrivningen av Red dead redemption jag har läst faktiskt. https://centredailytimes.org/technology/red-dead-redemption-2-disappointment-46420624 30/10 lirat hela dagen, lätt ett av dom bästa spelen någonsin, om inte det bästa :) 30/10 Älskar hur man verkligen kan vara hur brutal som möjligt. Stötte på en kaxig mexican som utmanade mig i ett skyttetävling. Tyvärr så hinner man ju inte läsa "tipsen" som dyker upp i vänstra rutan innan jag hade förlorat tävlingen. Kaxig som han var vägr... 29/10 Japp. Brukar sällan ändra kontrollerna i spel. 29/10 Tack för tipset! :) @Nemo 29/10
Skicka en rättelse