Påstås komma redan nästa vecka.

En medlem på forumet ResetEra postade nyligen en tweet från den franska kanalen NintendoHOME. Där får vi också information om att appen kan dyka upp så tidigt som 8 november nästa vecka.

Ryktet sägs komma ifrån den nordamerkanska hemsidan, huruvida detta stämmer eller ej är ännu oklart. Däremot verkar det långt ifrån otänkbart att Nintendo Switch får appen.

Tittade lite på Youtube igår när jag satt med Switch en stund. Hittade en video då där det stod ett annat rykte att Nintendo 64 Classic Mini kommer avslöjas under Nintendo Direct den 29 november och att det kommer vara 20 stycken spel på den. Jag undrar... 09/11 Det skulle vara roligt om YouTube skulle komma på torsdag. Pga detta ryktet så har jag även hört ett rykte att nästa Nintendo Direct ska vara på torsdag och enligt det ryktet så ska Nintendo avslöja bland annat YouTube och en annan sak som jag är väldig... 06/11 PornHub nästa? 05/11 Nu har ju switch lite får dålig skärm för att ersätta en surfplatta. Men hade den haft en skarpare skärm, bra webbläsare och de viktigaste video plattformarna så skulle den ju vara den självklara surfplattan för många. Skärmen kan de ju enkelt fixa en... 05/11 Det var inget argument! Det är Switchen är den jag helst vill ha det på! Äger ingen bärbar dator eller surfplatta, bara mobiltelefon, då känns Switch mer optimal med större skärm. 05/11 @neocon: Nä jag kan hålla med om att det självklart finns fördelar om en enhet har stöd för t ex Netflix men jag har upplevt ganska mycket gnäll på internet ända sen Switchen kom att den saknar Netflix och jag kan tycka att det inte är så kritiskt som... 04/11 Kan vi få twitch också? 04/11 Vilket argument. Jag kanske vill slippa släpa med mig en extra pryl som t.ex. en surfplatta på resa bara för att kunna kolla Netflix när det vore så mycket bekvämare att ha det i spelmaskinen som jag redan har med mig. Ja, Netflix har jag på mobilen men... 04/11 Jo men samtidigt har du Netflix på 9 andra emheter i hemmet så tror du överlever utan det på Switchen 04/11 Vad är kruxet att så självklara appar som youtube och netflix inte finns på switch? 04/11
Skicka en rättelse