FZ & co bjuder in till Galaxy Unpacked där du får möjlighet se Samsungs nya flaggskeppstelefon avtäckas och träffa likasinnade.

Tänk att vi idag vandrar runt med hårdvara i fickan som är så kraftfull att vi knappt kunde fantisera om den när vi installerade våra första 3D-kort på 90-talet. Att ringa med mobiltelefoner är idag dessutom ytterst sekundärt, de är istället navet i vår vardag.

För dig som är särskilt intresserad av mobiltelefoner, en nörd rentav, har vi om några veckor ett evenemang tillsammans med Samsung där de ska avtäcka sin nya flaggskeppsmodell - Galaxy S 10. Vi och våra vänner på 99.se och SweClockers anordnar en kväll med panelsamtal med Samsung-representanter där du kan ställa frågor, intressanta diskussioner med likasinnade och tittar på konferensen tillsammans, för att sedan analysera nyheterna med eftersnack. Tänk dig vår E3-täckning, fast på lokal med mat och dryck.

Platserna är väldigt begränsade så vi vänder oss främst till mobilentusiaster och vi vet att det säkert gömmer sig en och annan här på sajten.

Se Samsung Unpacked 2019 med FZ, 99 och SweClockers

När? Den 20 februari klockan 18:00 börjar mingel med SweClockers, 99 och FZ. Direktsänt försnack klockan 19:00, en timme innan vi bänkar oss framför Galaxy Unpacked.

Var? Scandic Downtown Camper, Brunkebergstorg 9, Stockholm. Kvällen börjar i cocktailbaren The Nest på våning 9 och fortsätter i Camper Lounge på bottenvåningen. Observera att det är 18-årsgräns.

Hur? Om du har möjlighet att vara med kan du säkra din biljett på Eventbrite. Alla som inte kan närvara kommer kunna följa försnack, själva eventet och eftersnacket, direkt på FZ genom en livestream.

@Quarie: Trots att man kanske inte använder just Samsung eller är så insatt i modellerna så finns det även ett intresse kring tekniken. Om nu Samsung ska annonsera nya funktioner till moderna telefoner så kan även intresset vara kring utvecklingen och... 11/02 @Quarie: Få slut på spel på 3DS:en, är det ens möjligt? Jag kanske ska anställa dig för att avverka min backlog, är nog 25+ spel på 3DS:en jag inte hunnit ta tag i än :D Jag kommer skriva en utförlig artikel åt 99 runt lanseringen och sedan test, men... 11/02 @Loevet: Det jag är mest intresserad av när det kommer till en ny telefon, speciellt om jag kommer använda den som spelmaskin också till t.ex. diablo då jag reser är just skärmstorlek, prestanda och speciellt batteritid. Just nu så är jag väldigt dålig... 11/02 @Quarie: Fördjupningar i telefonerna i sig kommer du kunna läsa hos 99.se men här på FZ kommer det minst bli en artikel med live-stream från eventet, men det kan nog mycket väl också bli någon form av sammanfattande artikel om telefonerna ur spelvinkeln... 11/02 Däremot så är det nått som jag kommer hålla ögonen lite mer öppen på om det blir mycket prat om telefonen, för säga vad man vill om nya diablo spelet men för någon som reser mycket inom jobbet osv så ser jag faktiskt fram emot det och hade jag haft en... 11/02 Då är detta evenemang nog inget för dig men det kommer andra grejer längre fram ;) 10/02 Alltid roligt med evenemang och träffa nya människor men just telefoner är jag ruskigt ointresserad av, vet inte ens vad jag har för telefon just nu. Samsung s6-s9 nånstans där xD skärm som går ner på kanterna i alla fall, haha 10/02 @Loevet: Det får bli när S11 kommer då :) @Zimpan: Yes sir! Skriver så fort jag vet. 10/02 @Loevet: That's some Sci-fi sh*t right there http://iruntheinternet.com/lulzdump/images/gifs/robot-stealing-pills-medicine-old-people-13874685600.gif?id= 10/02 @jOnÄTÄn: Huawei Mate 20 Pro och Oneplus 6T har fingeravtrycksläsare under glaset, men det bygger på en kamera som monteras under skärmen och läser av fingret optiskt. Den lösning som Galaxy S10:orna väntas använda ska bygga på att ljudvågor studsas mot... 10/02
Skicka en rättelse