Tänk att vi idag vandrar runt med hårdvara i fickan som är så kraftfull att vi knappt kunde fantisera om den när vi installerade våra första 3D-kort på 90-talet. Att ringa med mobiltelefoner är idag dessutom ytterst sekundärt, de är istället navet i vår vardag.

För dig som är särskilt intresserad av mobiltelefoner, en nörd rentav, har vi om några veckor ett evenemang tillsammans med Samsung där de ska avtäcka sin nya flaggskeppsmodell - Galaxy S 10. Vi och våra vänner på 99.se och SweClockers anordnar en kväll med panelsamtal med Samsung-representanter där du kan ställa frågor, intressanta diskussioner med likasinnade och tittar på konferensen tillsammans, för att sedan analysera nyheterna med eftersnack. Tänk dig vår E3-täckning, fast på lokal med mat och dryck.

Platserna är väldigt begränsade så vi vänder oss främst till mobilentusiaster och vi vet att det säkert gömmer sig en och annan här på sajten.

Se Samsung Unpacked 2019 med FZ, 99 och SweClockers

När? Den 20 februari klockan 18:00 börjar mingel med SweClockers, 99 och FZ. Direktsänt försnack klockan 19:00, en timme innan vi bänkar oss framför Galaxy Unpacked.

Var? Scandic Downtown Camper, Brunkebergstorg 9, Stockholm. Kvällen börjar i cocktailbaren The Nest på våning 9 och fortsätter i Camper Lounge på bottenvåningen. Observera att det är 18-årsgräns.

Hur? Om du har möjlighet att vara med kan du säkra din biljett på Eventbrite. Alla som inte kan närvara kommer kunna följa försnack, själva eventet och eftersnacket, direkt på FZ genom en livestream.