De vill att vi ska veta detta.

Doom: Annihilation kommer i höst "direct-to-video", och av trailern och ert snack att döma är det inte särskilt svårt att förstå varför. På Twitter frågar man om Id Softwares ärliga åsikt och även om man inte svarar direkt på frågan, vill Id klargöra en sak: De har inget med filmen att göra.

Det känns kanske som om filmskaparna och skådespelarna får sikta in sig på att göra en bättre film än Doom-filmen från 2005 (ett blygsamt mål) med Karl Urban i huvudrollen. Vi gör nog bäst att sikta in oss på Doom Eternal, som precis som Doom 2 ska ta helvetet till jorden.

Innan dess kanske vi kan se fram emot något som tar helvetet till din DVD-spelare?

Skicka en rättelse
Jag håller med om att det inte är största problemet här. Dock är det en intressant separat diskussion om det att man ofta ska ta äldre alster och göra könsstatements av någon anledning, och ersätta ikoniska karaktärer med kvinnor eftersom "kvinnor kan".... 14/03 Att huvudpersonen är kvinna är väl det minsta problemet med filmen. 13/03 PK 2019. Klart huvudkaraktären skall vara en kvinna, fast det aldrig har förekommit i något spel tidigare. Inte undra på att speltillverkaren inte vill ha något med filmen att göra.. Nu kommer jag säkert få skit för detta, men jag är trött på att det... 13/03 Även om jag är en konnässör av genren ”dålig actionfilm” har även jag en gräns, och tyvärr finns det oroande tecken från den kommande DOOM filmen även om jag letar efter något som kan se lovande ut. Men den från 2005 ska man inte se ner på allt för myck... 13/03 Betalar filmskaparen bra nog så bryr de sig inte. Dessutom kan de ju plocka pluspoäng genom att gå ut med uttal som dessa. Och de flesta filmer som bygger på ett spel brukar väl inte hålla så hög kvalitét? 13/03 Man riktigt ser hur dålig den kommer vara om man tittar på trailern, huga... 13/03 Tyckte den var skit och antar att den nya kommer vara värre som det ser ut. B-rulle i all ära. Detta lutar mer åt C eller D-rulle... 13/03 Klanka inte ner på första DOOM filmen, är ju en riktigt skön rulle i kategorin ”dålig actionfilm” och får vi en till sådan så blir jag mer än nöjd. DOOM filmen är en av få filmer jag sett mer än en gång och lyckas faktiskt med något många filmer baserad... 13/03 Synd att den ser så keff ut. En bra DOOM-rulle hade varit riktigt bra. 12/03 Deras? Zenimax. 12/03