Flyt går före yta i Avalanches och Id Softwares våldstivoli.

På ett preview-event nyligen bekräftade Id Softwares Tim Willits för Hardcore Gamer att Rage 2 kommer att främja framerate framför yta på PS4 Pro och Xbox One X. De två konsolerna kommer att stoltsera med 60fps i 1080p, medan de klenare storasyskonen kommer att köras i 30fps. På PC kommer spelet inte ha någon gräns. De som vill ha konsolmys i 4k istället för bra flyt får alltså vända sig någon annanstans.

”We went for speed over 4K for the enhanced consoles”, sade Willits till sajten.

Calle Johansson-Sundelius var nyligen och kollade in spelet, och kallade det då för ett litet våldstivoli, fyllt av explosioner och oneliners.

Rage 2 släpps 14 maj till Windows, Xbox One och Playstation 4

Skicka en rättelse
Det ska man få göra men jag har också rätt att utrycka mig kring en mest sannolikt spydig kommentar som inte tillförde någonting alls till trådens ämne. Tycker själv att framerate är att föredra framför bildkvalite om man måste välja men jag skulle inte... 20/03 @grollo_92: Han spelar på en hög bilduppdatering och är glad, ser inget fel i det. Det är faktiskt tillåtet att uttrycka sina känslor och åsikter på ett fritt spelforum. SJälv har jag både en hygglig PC (i7 och gtx 1080) samt ett PS4 Pro, men undviker... 19/03 Vet inte jag. Men det verkar som att X versionen är gimpad. 1080p? 19/03 @devilrat: Jag kunde varit tydligare i mitt inlägg men tror också du läste igenom det lite för snabbt. Det mitt inlägg främst var riktat mot var @nils45 och de som nappade på hans inlägg. 19/03 @grollo_92: Digital foundry brukar analysera/jämföra framerate på konsol och PC. Är det också "vidrigt beteende" tycker du?. Att man har åsikter och synpunkter på teknik och spel, är det "vidrigt beteende"? 19/03 Ja, personligen tycker jag det är såpass självklart att det inte går att förstå varför man skippar det. 19/03 man behöver inte ha senaste hårdvaran för att kunna köra på rätt hög grafik nivå. du kan t.om lira med bättre grafik på en kass handhållen enkorts dator. https://youtu.be/fNiWwza_I_I Beror väl på ens egen kompetens och tålamod. https://i.imgur.com/fqRUk... 19/03 För mig personligen så är frågan om dem kan hålla 60fps eller inte. När jag väl sätter mig vid en konsol för att spela nått exclusivt spel så föredrar jag stabil 30 fps över en ostabil fps som hoppar mellan 30-60 fps hela tiden. 19/03 Ja det lät ju enkelt och smidigt hahaha 18/03 och så ser det ut såhär sen https://i.ytimg.com/vi/niZKDa9LhRM/maxresdefault.jpg 18/03