Se världen ur Iron Mans perspektiv.

Iron Man VR bekräftades under gårdagens Playstation Direct State of Play, och släpps under 2019 till PS VR. Det utvecklas av Camouflaj, som ligger bakom stealth-äventyret République.

Klivet från det till Iron Man VR är förstås ganska stort, men regissören Ryan Payton tycks vara redo att ta sig an uppdraget. På Playstation-bloggen berättar han om de högflygande planerna.

With our game, we wanted to tell more than just an origin story. In Marvel’s Iron Man VR the player, who plays as the genius inventor Tony Stark, confronts ghosts from his past—powerful forces who seek to ruin him and everything he stands for. By fully embracing the magic of PlayStation VR, players will come face-to-face with iconic allies and Super Villains as they jet around the globe on a heroic mission to save not only Stark Industries, but the world itself.

Debuttrailern ger oss få gameplay-intryck, men mer ska komma framöver. Marvel-spelen börjar röra på sig alltmer. I höstas släpptes Spider-Man, i sommar får vi Switch-exklusiva Marvel Ultimate Alliance 3, och någon gång i framtiden väntar också Tomb Raider-studions Avengers-spel.

I samma veva passade Sony på att skryta om att PS VR sålt i 4,2 miljoner exemplar.

Tack till Margy, DrAg00nEn för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Sony satsar allt en hel del på sin VR dock. De har sett till att få några riktigt bra exklusiva titlar hittills och mer kommer och de gjorde för inte så längesedan en rätt rejäl firmware update på headsetet som klart förbättrade bilden både i spel och... 27/03 Svalnade? Stämmer ju inte riktigt med tanke på att det varje vecka släpps nya spel till PSVR. Även kringutrustning släpps. Som exempel nya 3d rudder kontrollen och aim kontrollen. Dock kan jag förstå att personer som inte följer VR-inriktade nyhetssidor... 27/03 Pro är att föredra men jag spelar själv med en icke-pro ps4 och jag har då rakt inte tråkigt med ps vr vill jag lova. Även med ps4 som inte är pro så går alla spel i 60 fps som är a och o i hur man upplever VR om du frågar mig. 26/03 Hur bra fungerar PSVR till PS4 Slim? Har hört att en Pro är att föredra. 26/03 Ser ut som en VR railshooter. 26/03 Får lite Kinect-känsla över spelet. Alltså det verkar riktigt dåligt. 26/03 Hmm. Hade å ena sidan hoppats på ett icke-VR Marvel spel (Spider-Man var ju så jävla bra) men å andra sidan tycker jag att det är bra att PSVR får mer stora titlar. Känns som Sony svalnade på den rätt snabbt och med tanke på hur fort dom gav upp på PSVi... 26/03 Känns som just Ironman passar för VR. VR-headsetet ger ju en känsla av Visiret och hjälmen till dräkten. 26/03 Känns som ett light pew pew lir, men rätt prisklass kan det ändå vara värt det som skönt efter-jobbet-röj om det har lite variation och replayability. 26/03 nice! Hoppas det blir bra grejjer! 26/03