Tishor, halsband och en luxuös Geralt-statyett.

CD Projekt Red, studion bakom The Witcher-serien och kommande Cyberpunk 2077, har öppnat onlinebutik. (R.I.P. min plånbok.) Där kan du hitta t-shirts, hoodies, halsband, mobilskal och allt sådant du förväntar dig av en merch-shop. Gissningsvis lär utbudet inte bli mindre vad det lider.

CD Projekt slår själva på stora trumman för en lyxig och quirky Geralt-statyett för 219 euro (drygt 2 300 kronor). Detta är inte din vanliga häxkarl, utan här är han inspirerad av en rōnin. Överlag är det mest Witcher-merch i shoppen, men ju närmare Cyberpunk vi kommer lär balansen skifta.

Någon statyett föreställandes badkars-Geralt finns inte. Vi utgår ifrån att det bara är en tidsfråga.

Tack till Mutumba för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Leshen king är ju numera även Monster Hunter Wolrd merch :) Men 2077 var ju skapligt urplockat nu :( 09/05 Detail they said! Men ganska billigt ändå för den kvalitet på staty, och kvalitén ser bättre ut än den man fick i Collectors Edition för några år sedan. Men inget slår Sideshow, men du måste tyvärr ta ut en nytt huslån för att köpa deras statyer. ;) htt... 09/05 Nä inte alls ;) 09/05 @FejkFejksson: Vad fan snackar du om? Det här påverkar inte spelen på något sätt medans microtransaktioner är implementerade i spelets design på ett sådant sätt att du ska vilja göra köp för att få en bättre upplevelse. Exempel på detta är typiska diama... 09/05 Dyrt och dyrt... Nu kan jag inte svara för kvalitén på deras kläder och pryttlar. Men en t-shirt för 20,90€ med tryck på är väl inte så fasligt dyrt jämfört med en "jag var där-t-shirt" från en konsert för 500-600 riksdaler eller från något fancy pancy... 09/05 Detta IRL "skräpet" är inte en del av spelet eller något du kan köpa i spelet. Det är inte heller något som påverkar spelet eller din personliga upplevelse så vad är poängen med ditt argument? Att jämföra merch med mikrotransaktioner är verkligen inte... 09/05 Jisses! Det jag menar dock, om cdpr säljer skräp så är det coolt men om EA säljer digitalt skräp är det skandal. Jag grinar om en sak, andra om annat. Du grinar om att jag grinar. 08/05 Men sluta grina om allt. Jesus. Om dom har mikrotransaktioner så gör dem helt fel, och om dem säljer "irl-skräp" så gör dem helt fel? Fattar inte folk att det är ett företag som vill tjäna pengar? Och om dem kan göra det på saker som detta, vad är probl... 08/05 Istället för mikrotransaktioner så säljer dom dyrt irl-skräp 08/05 Fanns inte så mycket som lockade just nu...Men svettas lite nervöst över vad som kan dyka upp där framöver D: 08/05