Hazelight Studios firar ny milstople för deras kooperativa lir.

Josef Fares och gänget på Hazelight studios är upptagna med utveckling av deras nästa spel, något vi blev varse på årets E3-mässa. Mycket mer än så vet vi inte i nuläget, men Fares har sagt att: "You're going to get fucked every 30 minutes." Vad nu det innebär i praktiken!

Imorse nåddes vi av nyheten att A Way Out, studions senaste spel, har sålt över två miljoner enheter. (Vilket bör innebära att fler än fyra miljoner har spelat genom Leo och Vincents äventyr.) Siffrorna kommer från Hazelight själva, som firar milstolpen på Twitter:

Calle och Jocke recenserade A Way Out när det släpptes förra året. Deras omdöme går att läsa här.

Skicka en rättelse
Va? Nä. Det är skillnad. EA äger inte Hazelight, det är dem som ägs av EA som får mycket skit. Sen agerar dom då och då publisher till indie-spel men det är en annan grej. Dom har då generellt inget att göra med utvecklingen eller så utan erbjuder (anta... 10/08 Kul! Även om jag inte älskade spelet så känns det som dom har schyssta prioriteringar. 10/08 Gillade allt så roligt coop-spel och hur fan Lyckades dom göra motorcykel-delen så flytande att mötas ihop i ett klipp exakt samtidigt är bara galet snyggt. 09/08 Minispelen fick spelet att skina upp då o då, när man spelar men sin vän och det helt plötsligt blir armbrytning, vem kan ge vika mot mjölksyra i fingrarna???? 09/08 Inte köpt det, men lirade det via Origin Access Premier. Jag o min polare hade inga höga förhoppningar och blev positivt överraskade. 09/08 Jo, som du säger är det huvudsakligen samma utvecklare under annat namn bara... och så klart Fares. Brothers står till och med listat på Hazelights hemsida. 09/08 Älskar spelet. Spelat igenom det 2 ggr med två olika polare. Helt klart en 4/5. eftersom spelet va billigt så är det helt klart värt det. Spelas bäst i en soffa med snack, pizza och öl, och en bra kompis så man spelar tillsammans och väntar och är intre... 09/08 Brothers gjordes av Starbreeze. Kan iofs vara gamla gardet som Fares har samlat ihop till Hazelight. 09/08 Rimligt prissatt om jag inte minns fel, och så kan ju spelare två lira gratis. Då kan man ha överseende med en hel del. Spelet var ju trots allt underhållande under sina 5-6 timmar, även om vissa scener var lite långdragna. Inte i närheten av vad de lyc... 08/08 Grattis! Välförtjänt! Hade skitkul ihop med polaren då vi lirade igenom. Ska bli spännande att se vad deras nästa projekt blir. 08/08