Gearbox gläntar på dörren till Borderlands 3-framtiden.

Tro det eller ej, men vid den här tiden om två veckor ligger Borderlands 3-lanseringen bakom oss. Men som du vet innebär lanseringar i AAA-land inte slutet, utan istället en ny början.

Under Pax West fokuserade Gearbox på detta: post-lansering och endgame. Den ganska abstrakta kalendern ovan avslöjar att det i höst och vinter väntar två stycken gratis uppdateringar innan det blir dags för det första (av fyra) dlc-tillägg som du betalar för för (styckvis eller en gång via säsongspasset). Bloody Harvest utlovar "spooky activities", så vi räknar med Halloween-release. Maliwan Takedown tycks matigare med ny karta, nya fiender och en ny boss.

Vidare berättar man om "True Vault Hunter Mode", som verkar vara ett flådigare namn för new game plus, och hur du låser upp nya möjligheter för att växa dig starkare vid spelets slut. Läs mer.

Tack till Devan för detta #nyhetstips!
GreenManGaming som tidigare talare sa. Använde mig även av en rabattkod de hade tillgänglig under deras VIP kategori för att komma ner på 42,49£. 03/09 Självklart. Får skylla på att jag inte hade fått i mig tillräckligt med kaffe 🤣 03/09 @jkw: GreenManGaming kan tänkas Platform: PC. såklart £43.49 för standard, (i skrivandes stund ~516 kronor på GMG så det är nog den versionen han menar) + rabattkod kanske £56.54 för Deluxe £73.94 för Super Deluxe Du menar TREAN antar jag :P 03/09 GMG? Aldrig hört talats om. Vilken edition är det och till vilken plattform? Gillade man tvåan så kommer man nog älska tvåan med tanke på hur många QoL grejer de lagt till. De har verkligen lyssnat på feedback. 03/09 Förbokade detta på GMG för 510kr, billigaste jag sett hittills. Oavsett om det skulle bli mediokert så kommer det spelas på grund av speltorkan de senaste månaderna. Mindre än 11 dagar kvar nu! 02/09 Ja det kommer att gå att välja Mayhem nivåer via en terminal in-game efter att du har klarat TVHM 02/09 Om det tar dig 5 min att döda saker på uhm så har du fel build och/eller så måste du uppgradera dina saker, slag är ett måste, så skaffa granater eller ett vapen med slag som du byter mot. 02/09 Finns det svårighetsgrader redan vid första spelningen? I tvåan fanns det true vault hunter mode och ultimate valt hunter mode. Tog typ 5min att döda en vanlig fiende om man spelade det själv ^^ 02/09 Så sjukt taggad på detta! Redan förköpt Borderlands 3 Super Deluxe Edition (Vilket innehåller Season Pass) så alla DLCs kommer trilla in helt "kostnadsfritt". :D Undra om de nya Twitch features bara fungerar på Windows eller om det kommer att fungera... 02/09 Tror inte de kommer missa möjligheten att kränga lite extra season pass/stand alone för första betal-dlcet :) De har ju fram till mars på sig, vore konstigt om det skulle dröja så länge. Skulle tippa på nov/dec. 02/09
Skicka en rättelse