Premiär i vår.

Bethesda fortsätter arbetet med att förbättra Fallout 76, och nu kommer flera positiva besked om det svårt utskällda spelet.

Först och främst har den försenade expansionen Wastelanders fått ett releasedatum. Den 7 april är det dags, och med det får spelet talande npc-karaktärer, en ny questlinje, nya områden, fiender, vapen med mera. Expansionen släpps gratis för alla Fallout 76-ägare.

Glädjebesked nummer två (för vissa i alla fall) är att Fallout 76 kommer till Steam. Pc-versionen har ju fram till nu sålts via Bethesdas egen spelklient, men den 7 april dyker det upp i Valve-butiken också, inklusive Wastelanders-expansionen. Fritt där också.

Om du redan spelar pc-versionen kommer du kunna flytta över vissa – men inte alla – prylar till Steam. Atoms och Fallout 1st-medlemskap kan inte flyttas, och de Atoms du tjänar är bundna till den aktuella plattformen. Däremot kommer saker köpta i Atomic Shop dela plattform och därmed kunna användas både på Steam och med Bethesdas klient.

If you already have Fallout 76 on Bethesda.net, you will not be able to transfer your Atoms or Fallout 1st membership balance between Bethesda.net and Steam. Additionally, Atoms you earn are specific to one or the other platform. However, items you have purchased through the Atomic Shop will be shared across both platforms – Bethesda.net and Steam.

Skicka en rättelse
När man ser vilka som valts ut som betatestare till wastelanders kan man konstatera två saker: 1. allt är ett stort RNG 2. de har inte en aning om vad de pysslar med Det lutar mot ett rejält magplask tyvärr. 14/02 Fallout 76 var kul i ett par veckor, tills det gick upp för en hur meningslöst allting är i det. Har inte spelat det sen ett par månader efter släppet dock. Men jag störde mig inte så mycket på buggar utan mer bara på hur spelet är uppbyggt. Det finns... 06/02 Skulle inte vilja ha någon annan än bethesda som gör Elders scrolls... Har lagt flera hundra timmar på dom spelen tack vare för att dom är så mod vänliga, och lätt att Moda till dom. Dom spelen skulle va ingenting utan mods. Isåfall vilken studio skulle... 06/02 @RaXha: Absolut, jag ger dem att de verkar ha ett stort intresse och kunskap av att bygga världar och skriva story, men jag har aldrig stött på ett spel av dem som jag tycker känns bra för tiden då det släpptes. Skyrim kändes i princip 5-10 år gammalt,... 06/02 @Esri: Du tog orden ur munnen på mig. Bethesda borde hålla sig till att skriva story osv och låta någon som kan bygga själva spelen. Bara det att Skyrim efter 10 år och ett otal versioner fortfarande lider av buggar som fanns på dag ett säger ju allt... 06/02 Sant :p 06/02 Jag tror det var moraliskt snarare än ekonomiskt :P De pushar microtransactions rätt hårt, de som fortfarande spelar är inte precis överlyckliga. 06/02 Varför skulle dom skrota det? Rätt så många som spelar det fortfarande. Dubbelt så många än Battlefield 5 spelar spelet aktivt. Dom skulle inte utvecklat wastelanders om det var så få som spelade. 06/02 Känns som att dom bara kommer till Steam i hopp om att kunna snylta till sig ännu mer pengar för ett spel dom borde skrota... 06/02 Spelet är sjukt tråkigt!! Det finns inget som håller en kvar i spelet!! De gjorde reklam i början innan släpp att kunde bygga hus o så med dina vänner för att göra det roligare, så när spelet släpps och folket börjar utforska världen så är det helt dött... 06/02