Organisationen bakom E3-mässan, Electronic Software Association (ESA), har bekräftat att Nintendo kommer att medverka på årets tillställning. Detta i kölvattnet på en rad små och stora avhopp.

Nu senast meddelade till exempel profilen Geoff Keighley att han inte kommer att medverka med sitt E3 Coliseum. (Hur han hade hunnit med att medverka då han är överallt samtidigt, är en helt annan fråga.) Enligt Keighley beror det på att han inte känner sig bekväm med mässan och den form den har tagit. Detta syftar säkert både på alla avhopp, läckta besökaruppgifter och den nya inriktningen med mängder av konsumentinriktade evenemang. En mässa som enligt ESA ska bli en, ”exciting, high-energy show featuring new experiences, partners, exhibitor spaces, activations, and programming that will entertain new and veteran attendees alike.”

Så, ingen Keighley, men likväl Nintendo! Övriga bekräftade bolag är Xbox, Nintendo, Ubisoft, Bethesda, Sega, Capcom, Square Enix, Take-Two, Bandai Namco och Warner Bros.
E3 pågår 9-11 juni. Och FZ, såklart.