Bulletstorm-skaparnas nästa påminner om Destiny och The Division.

Har du inte helt koll på Outriders är så kan vi inte klandra dig. Det utannonserades under E3 med en förrenderad trailer, och sedan dess har vi inte hört särskilt mycket om det, utöver att det även kommer släppas till nästa generations konsoler. Nu har dock Bulletstorm-skaparna People Can Fly och utgivaren Square Enix tagit bladet från munnen och bjudit på en gameplay-presentation.

Som vi ser i videon rör det sig om en cover-baserad tredjepersonsskjutare i samma anda som till exempel The Division eller Destiny. Spelet utspelar sig på en främmande planet där man som spelare söker efter källan till en mystisk signal, och på vägen kommer vi givetvis hitta högvis av loot och stöta på vågor av fiender som ska besegras antingen ensam eller tillsammans med andra.

Men även om det utspelar sig på en främmande planet så verkar det inte som att vi kommer få använda laservapen, plasmagranater och annan spejsad utrustning. Anledningen till det är en anomali som förstör all teknik mer avancerad än en glödlampa, vilket resulterar i en värld som påminner mer om andra världskriget.

Skicka en rättelse