Klockan 17 börjar det!

Klockan 17 i dag live-streamar Sony massa ny information om Playstation 5, och förhoppningsvis får vi svar på många av våra angelägna frågor: utseende, prestanda, funktioner, kanske några spel och kanske (men förmodligen inte) priset.

FZ:s nyhetssektion följer och rapporterar förstås, men du vill ju se sändningen live också förstås. Så varsågod – du har allt nedan.

Och berätta vad du tycker och tror – kommentarsfältet står alltid redo för dina åsikter!

Skicka en rättelse
Ett nytt Knack spel med raytracing :D 19/03 Bara jag som gillade att detta var riktigt nördigt? De verkar ha tänkt till riktigt ordentligt kring hårdvaran och Cerny kunde motivera alla designval. Roligt att se att han själv verkar vara riktigt exalterad över vad de byggt. Tror det är svårt att... 19/03 Se där. Då antog vi båda fel. 18/03 Det gällde ju alltså till releasen av ps4. Vilket var 2013. Hårdvaran låstes troligtvis in slutet av 2012. Prismässigt var det nog omöjligt att pressa in SSD på den tiden. 128gb SSD låg 2012 på ca 140$ exklusive moms. Även om Sony får bättre priser än... 18/03 Nej jag litar denna gång på det han säger stämmer så hela minnes grejjen verkar lovande. Nej MB är nästan 100 högre i Series X. Högre klock på GPU men lägre CU. Låter bekant fast tvärt om denna gång. Nej jag brinner inte för MS. Om något företag jag äls... 18/03 My bad. Kul också att du verkar veta hur det kommer att fungera med ssdn och I/O. Något mer intressant du kan avslöja om systemet? Nåväl Xbox series x och PS5 är typ lika snabba, xsx har något snabbare processor och PS5 har snabbare gpu och minne totalt... 18/03 Va? Jag skrev ju samtidigt det sades på showen. Och jag skrev nu att jag var besviken på både grafisk prestanda och BC. Fränt gjort med SSD och I/O men kommer endast funka på deras egna spel. Revolutionerande faktiskt. Hur det funkar i praktiken återstå... 18/03 Bryr mig inte om något vad gäller hårdvara eller whatever för det enda som kommer illustrera hur fett eller inte fett det är med nästa generations konsoller är hur spelen kommer se ut eller kännas. Att dom skulle vara "10 gånger kraftfullare" or whateve... 18/03 Hmmm... Tycker mig minnas en tråd för inte så länge sedan där du sa att tflops inte är allt utan man måste se till helheten och att du försökte dumförklara mig. Hyckleri på hög nivå 18/03 Exakt. Det känns helt uppenbart att Sony har lagt tid på att alla komponenter verkligen ska samspela maximalt. Medans MS har tagit, möjligtvis en billigare design men, möjligtvis dyrare hårdvara. Väldigt imponerande att deras IO pipeline har blivit 100x... 18/03