Det blev ett Assassin's Creed: Valhalla, med vikingar.

Uppdatering:
Ubisoft avtäckte nästa Assassin's Creed-spel genom att låta artisten Bosslogic måla fram en konceptbild i Photoshop. Efter ungefär åtta timmars kluttande och duttande stod det klart att det blir ett spel med vikingar, och namnet blir Assassin's Creed: Valhalla.

En första trailer släpps fredag den 30 april, klockan 17.

Ursprunglig nyhet:

Inledningsvis visades en manskropp i siluett och motljus, med en bakgrund som inte sa något alls om settingen. Men med tiden växer fler och fler detaljer fram, och med snöiga berg och vatten till vänster luktar det norr. Samtidigt säger borgen till höger "medeltid" och kanske "England".

Ubisoft Nordic har uppdaterat med Instagrambild med de snöiga bergen inzoomade och texten: "A wind from the North is blowing... They're coming, and they don't get cold feet."

Nedan har du bilder från senast till början.

Det har tidigare ryktats om undertitlarna Kingdoms och Ragnarök, och om vikingar och Romartid. I nuläget är inget uteslutet.

Skicka en rättelse
Det tycker jag verkligen att du ska göra. 05/05 Verkligen? För när jag läser dina innlägg i den här tråden ser det ju must ut som du försöker få reaktioner ut av folk för att sen komma med det klassiska, "ta det lugnt nu", och jag var dum nog att falla för det. Jaja, that's on me. Nästa gång ska jag... 04/05 Ta det lugnt nu, menade inte att göra dig upprörd och prata ner om ditt favoritspel. Jag refererade mest till Yves och försäljningen utav ghost recon breakpoint. 04/05 Både Origin och Odyssey har sålt bra och över förväntningar, så jag tror inte Yves är chockad över några dåliga försäljningssiffror. Låter mer som din egen fördom mot AC twistar verkligheten för dig :) 30/04 Ska bli intressant hur dom bygger miljöerna med tanke på hur awesome origins och odysee vart i det departementet. 30/04 De försöker dock förklä sitt klagande på kvinnor (eller folk med annan melatoninhalt) med något slags autencitetargument. Detta samtidgt som de sväljer anakronistiska (eller helt enkelt påhittade) vapen, fordon och kläder utan att ens reflektera över... 30/04 Sista spelet jag spelade var Origin och jag stängde av efter 1 timme. Tycker detsamma om watch dogs 2, 3 (vad det nu heter), Ghost recon breakpoint och R6 siege (släpper GOLD editions, Complete editions, Skins edition etc.. varje månad för att mjölka... 30/04 https://www.fz.se/nyhet/283026-assassins-creed-valhalla-tillkannagivet 29/04 Incel-mobben klagar ju av en anledning och en anledning bara... I grunden är det ju synd om dem och det får man väl ha i åtanke. Inte för att jag ställer mig bakom (oberättigat) dåligt beteende, men ändå. Skönt att ni medlemmar är hövliga damer och herr... 29/04 Ballt! Ser fram emot trailern imorgon! 29/04