Hur minns du Geralt of Rivias svanesång? Dela med dig här!

“Time is fleeting, but memories are forever”

Fem år må vara en småsak i människans liv, men i spelsammanhang kan det kännas som en eon. Men en del spel transcenderar både tid och rum - höjer sig över alla andra och lever vidare i våra kollektiva spelmedvetanden.

CD Projekt Red visste nog inte vilken open world-revolution de hade satt i rullning när de lanserade The Witcher 3, den 19 maj 2015. Företaget gick med spelet definitivt från att vara Biowares padawan till att bli den måttstock med vilka alla andra jämfördes. Både spelmässigt och i hur de hanterar sitt community.

The Witcher 3: Wild Hunt har betytt mycket för många, och det är omvittnat hur personligt många tagit sig an äventyret. Nu är det dags att minnas tillbaka - hur minns du releasen, äventyren, buggarna och karaktärerna? Vilka quests var de bästa? Vilket slut valde du?

Grattis The Witcher 3! Du gjorde spelvärlden till en mycket bättre plats.

Videon nedan publicerades på 10-årsjubileumet av det första spelet. Den är lika giltig idag.

“Hey, I was just reminiscing and realized - damn, it’s been ages since we last saw each other.”

Skicka en rättelse
Jag har så blandade känslor när det gäller W3. Jag tycker att man med nöd och näppe kan kalla det ett rpg, jag skulle nog argumentera för att det är ett rent action äventyr i mångt och mycket. Combaten är på gränsen till ospelbar och huvudkaraktären är... 22/05 Senaste CoD jag spelade var nog fyran. Har spelat många rollspel genom åren men jag kanske har växt ifrån det, Witcher kändes bara segt & stridssystemet var kasst imo. Men smaken är som baken! =) 20/05 Grymt tackar! Den där vindmodden ska jag tjoffa in asap! 20/05 Minns inte alla som jag körde med. Så här är en lista på de jag minns: The Witcher 3 HD Reworked Project Snyggare Witcher helt enkelt Always Full Exp (1.31) För att det inte finns någon bra logisk väg och springer man omkring så levelar man snart förbi... 20/05 Finns inget mer att säga än att det är det bästa spelets som någonsin producerats. Det är så galet bra! 19/05 CD Projekts gudalika status bland konsumenter har nästan blivit något man skämtar om på senare år, som en sorts antites till "EA är djävulen", men man får inte glömma bort varför. The Witcher 3 bjöd på en DLC-plan som var helt skruvad kontra mycket anna... 19/05 Ja är det inte lite så, att det slut man får första gången blir kanon? Svårt att "ändra" sin upplevelse, liksom? 19/05 Herregud, just do it! 19/05 Helvete... jag har ju fortfarande detta på min bucketlist. Jag har ju spelet, och det bara väntar på att jag ska dra igång. Lär nog ta mig i kragen känner jag. 19/05 Jag fick den sorgliga endingen vilket har ärrat mig :/ 19/05