Trots att arbetet med Bioshock Infinite blev spiken i kistan för Irrational Games går det inte att understryka hur pass bra Ken Levines trilogi är. När en samling nu släpps till Nintendo Switch, närmare bestämt nu på fredag, är det också svårt att hitta saker som inte ingår vilket följande trailer tydligt framhäver. För de två första spelen är det Remaster-utgåvorna som blir tillgängliga på Nintendos konsol, och till alla tre spel ingår allt singleplayer-dlc.

Samtidigt har det tisslats och tasslats om Bioshock 4 den senaste tiden, bland annat genom att sajten theresalwaysalighthouse.com upptäcktes i förra veckan. Internet-grävare kunde få fram information om att det är Take-Two som äger sajten, och att hemsidan "expires" den 6 juli i år, vilket kan tyda på ett avslöjande i någon form.

Att ett fjärde Bioshock-spel är under utveckling bekräftades för ett halvår sedan när 2K annonserade den nya studion Cloud Chamber, som har kontor i både Kalifornien och Kanada. Just nu söker de en rad tjänster på sin sajt så även om vi ser att avslöjande kring spelet har vi svårt att tro att en release sker i år.